Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates γιορτάζει την παράδοση του 100ου Airbus A380, με ειδικές τιμές...

Η Emirates γιορτάζει την παράδοση του 100ου Airbus A380, με ειδικές τιμές εισιτηρίων για πτήσεις από την Αθήνα

Απολαύστε την ταξιδιωτική εμπειρία που προφέρουν
τα Airbus A380 της Emirates, σε ειδικές τιμές!

Η Emirates, γιορτάζει την παράδοση του 100ου Airbus A380, με μεγάλες προσφορές στις πτήσεις της με A380 και ταξιδεύει, μέσω Ντουμπάι, επιβάτες από την Ελλάδα, σε μοναδικούς προορισμούς και με εξαιρετικά χαμηλές τιμές! Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης απολαμβάνουν μοναδικές προσφορές και οι επιβάτες της Business Class έχουν εισιτήρια σε ειδικές τιμές, όταν δύο άτομα ταξιδεύουν μαζί. Με αυτές τις ειδικές τιμές στα εισιτήρια, όσοι σχεδιάζουν ένα ταξίδι σε μερικούς από τους μαγικούς, μακρινούς προορισμούς της Emirates, όπως στο Χονγκ Κόνγκ, στο Γιοχάνεσμπουργκ, στη Σανγκάη, στο Πεκίνο, στη Σιγκαπούρη ή το Σίδνεϋ, μπορούν να εκπληρώσουν πλέον τα ταξιδιωτικά τους όνειρα. Επωφεληθείτε από τις εορταστικές προσφορές στην Οικονομική, την Πρώτη και την Business Class Θέση, κάνοντας κράτηση των εισιτήριων σας από τις 12 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2017 και πετάξτε με ένα Emirates A380 στον προορισμό της επιλογής σας, μέσω Ντουμπάι, για το διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου, μέχρι και 7 Δεκεμβρίου 2017.
Ανακαλύψτε σήμερα τους προορισμούς των ταξιδιωτικών σας ονείρων, όπως η φουτουριστική Άπω Ανατολή, ταξιδεύοντας στο Χονγκ Κονγκ από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 7 Δεκεμβρίου 2017, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από €489. Ταξιδέψτε στη Σανγκάη από €545, στο Πεκίνο από €575 και στη Σιγκαπούρη από €586. Επισκεφθείτε την ιστορική, ζωντανή και δυναμική πόλη του Γιοχάνεσμπουργκ, με εισιτήρια που ξεκινούν από €524 και περιηγηθείτε στους δρόμους του Σίδνεϋ, της μακρινής πόλης-σύμβολο, από μόλις €1011.

Ενδεικτικοί προορισμοί Οικονομική Θέση Διακεκριμένη Θέση**
Χονγκ Κονγκ από €489 από €2033
Γιοχάνεσμπουργκ από €524 από €1789
Σαγκάη από €545 από €1869
Πεκίνο από €575 από €1893
Σιγκαπούρη από €586 από €2179
Σίδνεϊ από €1011 από €2893

Με ενδιάμεση στάση το Ντουμπάι, οι επιβάτες από Αθήνα μπορούν να επιβιβαστούν σε ένα από τα 100 A380 της Emirates και να βιώσουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία: Θέσεις που μετατρέπονται σε κρεβάτια και σαλόνι εν πτήσει, στη Business Class, καθώς και μια ευρύχωρη Οικονομική Θέση. Το A380 της Emirates προσφέρει μια άνετη εμπειρία πτήσης, σε όλες τις θέσεις. Επιπρόσθετα, όλοι οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τα γευστικά γεύματα που δημιουργούν οι διεθνώς αναγνωρισμένοι chef και να διασκεδάσουν με τα 2,500 και πλέον on demand κανάλια που προσφέρει το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
** Οι τιμές στη Διακεκριμένη Θέση είναι κατ’ άτομο και ισχύουν όταν δύο άτομα ταξιδεύουν μαζί.
Για να κλείσετε σήμερα την πτήση σας, καθώς και για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Emirates και την ειδική αυτή προσφορά, επισκεφθείτε τη σελίδα www.emirates.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.