Αρχική Δήμοι Η Ίος στους τέσσερις κορυφαίους ιδιαίτερους προορισμούς με θέα τη θάλασσα σύμφωνα...

Η Ίος στους τέσσερις κορυφαίους ιδιαίτερους προορισμούς με θέα τη θάλασσα σύμφωνα με τη Vogue!

Δίπλα σε ξεχωριστά θέρετρα της Ιταλίας και της Γαλλίας, η Ίος εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα σύμφωνα με το άρθρο της Ιταλικής Vogue.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα, ο διαδικτυακός τόπος www.vogue.it με 24 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες σε Ευρώπη ΗΠΑ και Ασία, εντάσσει την Ίο στα “hot entries” των ποιοτικών προορισμών http://www.vogue.it/news/notizie-del-giorno/2017/08/29/hotel-lusso-vista-mare-italia-grecia-francia.

«Μετά από χρόνια καθαρής διασκέδασης της “νέας γενιάς”, ο άνεμος έχει… αλλάξει ρότα και το νησί αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει, όπως πάντα, την κομψή, χαλαρωτική και δροσερή του πλευρά», επισημαίνεται στο άρθρο, για να συνεχίσει με αναφορές στο εύρος παραλιών που συναντά κανείς από ήρεμες και μοναχικές, μέχρι κοσμικές και να ολοκληρώσει με «την θεαματική παράσταση που δίνει ο ήλιος στο τέλος της ημέρας», παραδίδοντας τα σκήπτρα στη ζωντανή νύχτα του νησιού.

«Η αλλαγή στην εικόνα του νησιού όπως την αντιλαμβάνονται διεθνή ΜΜΕ όπως η Vogue, αποτελεί τη μεγαλύτερη ανταμοιβή των προσπαθειών του Δήμου και των επαγγελματιών για την ανάδειξη των ποιοτικών διαστάσεων του προορισμού», σχολιάζει η κυρία Άντζελα Φάκου, Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ιητών.

Το πρόγραμμα προβολής καταρτίζεται και υλοποιείται από το Δήμο Ιητών, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και την εταιρία Τουριστικού Consulting Re:make.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.