Αρχική Αεροπορικά Νέα Ticket Offers από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!

Ticket Offers από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!

Ticket Offers από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!

Δυναμική ενημέρωση για ελκυστικές προσφορές σε τιμές αεροπορικών εισιτηρίων, από το www.aia.gr

Η ιστοσελίδα του αεροδρομίου της Αθήνας www.aia.gr συνεχίζει να προσφέρει στον κάθε διαδικτυακό επισκέπτη μία σύγχρονη και φιλική εμπειρία πλοήγησης, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες και προτιμήσεις του, εγκαινιάζοντας μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, το Ticket Offers!

Το Ticket Offers (http://www.aia.gr/el/traveler/flight-info/ticket-offers) προσφέρει στον επισκέπτη της σελίδας του αεροδρομίου live ενημέρωση για ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές σε τιμές εισιτηρίων από τις αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς / από την Αθήνα ή και χρησιμοποιούν την πόλη ως ενδιάμεσο σταθμό. Η νέα υπηρεσία φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για το σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητά διαρκώς τρόπους να απλοποιεί και να βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία του στο σύνολό της.

Παράλληλα, μέσα από την ενότητα «Πτήσεις και Προορισμοί», ο επισκέπτης του site του αεροδρομίου έχει όπως πάντα πρόσβαση σε πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, στο δίκτυο απευθείας πτήσεων από την Αθήνα, στη νέα ενότητα δρομολογίων «Μέσω Αθήνας» και βέβαια, στο «Ticket Offers».

Το «Ticket Offers» αποτελεί επιπλέον, ακόμα ένα σημαντικό προωθητικό μάρκετινγκ εργαλείο του ΔΑΑ στη διάθεση των αεροπορικών εταιρειών που αναπτύσσουν το δίκτυό τους στην αγορά της Αθήνας.

Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου με προσφορές από τις Emirates, Swiss, Blue Air, Royal Jordanian, Ryanair κ.α. Καθημερινά εμπλουτίζεται με νέες προσφορές προσφέροντας στους χρήστες εύκολη και γρήγορη πλοήγηση καθόλο το 24ωρο. Σημειώνεται ότι οι τιμές των προσφορών αντιστοιχούν σε ταξίδια μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνουν όλους τους σχετικούς φόρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.