Αρχική Αεροπορικά Νέα Alitalia: τρίτη πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη σύμφωνα με το Flightstats

Alitalia: τρίτη πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη σύμφωνα με το Flightstats

Η Alitalia κατετάγη τρίτη πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και δέκατη στον κόσμο τα δύο πρώτα τρίμηνα του 2017, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε από το FlightStats (flightstats.com), την ανεξάρτητη Αμερικάνικη εταιρεία υπηρεσιών δεδομένων που εξειδικεύεται στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών.
Σύμφωνα με την κατάταξη, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο το 84% των πτήσεων της Alitalia έφθασαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Το Flightstats ακολουθεί την μέθοδο “A14”, παρακολουθώντας τις πτήσεις που φθάνουν στην πύλη σε λιγότερο από 15 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα άφιξης.
Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας κατετάγη τρίτη στην Ευρώπη – μετά από την Iberia και την Austrian Airlines, με υψηλότερες βαθμολογίες από τους τρείς μεγάλους Ευρωπαϊκούς αερομεταφορείς – British Airways (82%), Lufthansa (80%) και Air France (78%) – και την χαμηλού κόστους αεροπορική easyJet (78%). Η Alitalia κατετάγη δέκατη στον κόσμο, μπροστά από τους κύριους αερομεταφορείς των ΗΠΑ: Delta Air Lines (82%), American Airlines και United Airlines (80%).
Μία σημαντική βελτίωση συγκριτικά με τα προηγούμενα δύο χρόνια, που η επίδοση της Alitalia ήταν 83% το 2016 και 76% το 2015 (το τελευταίο αυτό ποσοστό είχε επηρεαστεί από το περιστατικό που συνέβη στο Fiumicino στις 7 Μαΐου). Λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι η Alitalia πραγματοποίησε πάνω από 93.000 πτήσεις τα δύο πρώτα τρίμηνα του 2017, η βελτίωση της μίας ποσοστιαίας μονάδας σημαίνει ότι σχεδόν 1.000 πτήσεις παραπάνω έφθασαν στην ώρα τους συγκριτικά με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.