Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 28 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

28 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Και να που φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ενός μήνα για τον οποίο μας είχαν τρομοκρατήσει για τις εκλείψεις και όλα τα ακραία αστρολογικά φαινόμενα.

Είναι γεγονός ότι η ισχυρή ηλιακή έκλειψη έφερε μία γενική κατήφεια σε όλα τα ζώδια, αλλά σιγά σιγά το ξεπερνάμε αφού έγιναν συνειδητοποιήσεις σε πολλά θέματά που μας αφορούν προσωπικά.

Δεν υπάρχουν αξιοσημείωτα γεγονότα αυτήν την εβδομάδα πέρα από το γεγονός ότι την Πέμπτη ο ανάδρομος Ερμής επανέρχεται στο Λέοντα.

Την Παρασκευή 1/9 και τις επόμενες μέρες διαπιστώνουμε ότι κάτι αλλάζει και σημειώνεται η επίδραση του εξαγώνου Δία – Κρόνου που ευνοεί την επιχειρηματική δράση, αλλά και κάθε είδους ενέργεια.

Στις 2/9 πραγματοποιείται το τρίγωνο Αρη Ουρανού, η οποία είναι μία όψη που δίνει ενέργεια καθώς και τάση προς τις προοδευτικές αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέξουμε τη συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή.

Στις 3/9 παρά την παρουσία του Ερμή σε ανάδρομη πορεία η σύνοδος του Ερμή με τον Αρη ευνοεί την επικοινωνία. Δεν πρέπει να εκτοξεύσουμε λόγια που πληγώνουν τα οποία δεν λησμονιούνται ποτέ.

Γενικώς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη χρήση του λόγου για τους συνανθρώπους μας.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Ο Αρης στο Λέοντα δηλώνει ότι σας αναμένει μία δυναμική περίοδος. Εάν είστε ακόμη στις διακοπές ασχολείστε με το σπορ και πετυχαίνετε τους στόχους σας. Αν και ο κυβερνήτης σας δίνει έμφαση στη δράση παραμένει κατάλληλη περίοδος για διακοπές για να φορτώσετε τις μπαταρίες σας.

2ΤΑΥΡΟΙ

Ο Άρης στο Λέοντα δίνει ένταση στο χώρο ης οικογενειακής εστίας. Kαι αυτό μπορείτε να το αποφύγετε με το να επεκτείνετε τις διακοπές σας πράγμα πολύ δύσκολο για σας τους εργασιομανείς. Να φροντίσετε να υπερισχύσει η αγάπη σας για την καλοπέραση για να χαλαρώσετε χωρίς εντάσεις.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διακοπές για σας συνεχίζονται και η επιθυμία σας να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας ικανοποιείται πλήρως. Επειδή ο κυβερνήτης του ζωδίου σας παραμένει ανάδρομος με τις συζητήσεις κυρίως με τα άτομα της οικογενειακής εστίας δημιουργούνται διαφωνίες που δεν γεφυρώνονται καλύτερα είναι να τις αποφύγετε.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ο Άρης στο Λέοντα ενισχύει τις ανησυχίες σας γύρω από τα οικονομικά σας και υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε αλόγιστες απρογραμμάτιστες δαπάνες. Μην εκνευρίζεστε καθότι όλα θα μπουν στη θέση τους την κατάλληλη στιγμή. Το ωραίο ετυμολογικά προέρχεται από τη λέξη ώρα με την έννοια της καταλληλότητας.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ξεχειλίζετε από ενέργεια και ενθουσιασμό. Και πως να μην νοιώθετε καλά αφού όλοι σας θέλουν και έχετε επιτυχίες και στον επαγγελματικό στίβο κάτι που σας χαροποιεί και σας προσδίδει χαρά. Με αυτόν το ρυθμό θα συνεχίσετε όλη την εβδομάδα και όχι μόνο. Πάντα, βέβαια, προσοχή στις υπερβολές κάτι που σας χαρακτηρίζει και ενίοτε είναι ζημιογόνος ενέργεια.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Σας διακατέχει ένα μόνιμο άγχος αυτόν τον καιρό και διογκώνετε τα προβλήματα. Παρόλα αυτά είστε όπως πάντα συνετοί και μέσα από την ενδοσκόπηση που σας επιβάλλει ο Άρης στο 12 σας οίκο μπορεί να δημιουργήσετε αριστουργήματα και να πετύχετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Να αναμένετε τουλάχιστον έως ότου γίνει ορθόδρομος ο κυβερνήτης του ζωδίου σας.

7ΖΥΓΟΙ

Έστω και εάν οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει στο χώρο εργασίας τους εσάς σας συμβουλεύω να παραμείνετε στις διακοπές σας και εάν δεν έχετε ακόμη σκεφτεί την παραλία καιρός είναι να κάνετε μία ανάπαυλα που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να τολμήσετε ότι δεν κάνετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο Άρης στο Λέοντα σας κρατά σε εγρήγορση και δημιουργεί ένα έντονα ανταγωνιστικό κλίμα το οποίο γνωρίζετε πως να διαχειριστείτε. Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην δημιουργηθούν εντάσεις και να κρατηθείτε μακριά από ότι μπορεί να βλάψει εσάς και την επαγγελματική σας εικόνα.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Αυτήν την εβδομάδα σας αναμένουν ημέρες δυναμισμού και έντονης δράσης. Παρόλα αυτά εσείς προτιμάτε τις διακοπές καθότι ξεχειλίζετε από ενέργεια και ενθουσιασμό για τη ζωή και την καλοπέραση. Τοξότες είστε τα παιδιά του Δία ότι θέλετε κάνετε. Και όταν «πέφτετε» ένα χέρι βοηθείας ως δια μαγείας έρχεται και σας βοηθά να ανακάμψετε.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ο Άρης σας επιβάλλει να επιταχύνετε τις διαδικασίες για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων γεγονός το οποίο μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος. Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας εδώ και μερικά χρόνια (από 1/1/1998) νοιώθετε μονίμως μία πίεση και μία επιθυμία να απαλλαγείτε από πολλά βάρη. Παίρνετε ένα δύσκολο μάθημα που θα σας κάνει πολύ πιο ισχυρούς.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Δύσκολη εβδομάδα για σας καθότι ο Άρης βρίσκεται απέναντί σας και δημιουργεί εντάσεις με το σύντροφο η με κάποιον συνεργάτη. Πηγαίνετε διακοπές μόνοι σας για να αποφύγετε τη μουρμούρα και τις προστριβές που είναι αναπόφευκτες. Δεν πρέπει, βέβαια, να πιστεύουμε τόσο πολύ στην Αστρολογία, αλλά καλύτερα να εφαρμόσουμε τη λαϊκή ρήση «φύλα τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά».

12ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί πολλοί να βρίσκονται ακόμη στις διακοπές εσείς όμως έχετε στο μυαλό σας πως να πετύχετε τους στόχους σας και να ξεκινήσετε πιο δυνατά στον επαγγελματικό στίβο. Ο ίδιος τομέας αφορά και το θέμα της υγείας που δεν πρέπει να παραβλέπετε καθότι νοιώθετε μονίμως μία κόπωση. Χρήσιμη είναι μία γενική εξέταση που σίγουρα δεν βλάπτει κανένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.