Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέα δρομολόγια από την Germania για το 2018 για Ελλάδα, Κανάρια Νησιά...

Νέα δρομολόγια από την Germania για το 2018 για Ελλάδα, Κανάρια Νησιά και Πορτογαλία !!!

Νέα δρομολόγια από την Germania για το 2018 για Ελλάδα, Κανάρια Νησιά και Πορτογαλία !!!

Η αεροπορική εταιρία Germania για το 2018, πέραν των απευθείας δρομολογίων για την Αθήνα, και των πτήσεων για Σάμο, Ρόδο, Κρήτη και Κω, ανακοίνωσε και νέα δρομολόγια από Γερμανία για Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Από την Αθήνα, προσφέρονται επίσης πτήσεις σε επιλεγμένα Ελληνικά νησιά, μέσω της εμπορικής συμφωνίας που ισχύει με την Sky Express..

Ακόμη, η Germania ενισχύει τα δρομολόγια της από το Dusseldorf για διάφορους τουριστικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2018. Οι νέοι προορισμοί για την Ελλάδα είναι η Κρήτη, η Κάρπαθος, η Κως, η Λέσβος, η Ρόδος και η Ζάκυνθος. Επιπλέον για την Σάμο οι συχνότητες θα αυξηθούν σε 2 πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Εκτός από την Ελλάδα, σημαντική αύξηση παρουσιάζει και το πτητικό πρόγραμμα της Germania για το 2018 για τους Κανάριους Νήσους και την Πορτογαλία. Στους μεν Κανάριους Νήσους πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma και Tenerife. Στην Πορτογαλία πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς Faro (Atlantic coast) και Ponta Delgada (Azores).

Επίσης, η Germania συνεχίζει τις πτήσεις της από Γερμανία προς Κύπρο με 2 συχνότητες την εβδομάδα για την Πάφο.

Στην Ελληνική Αγορά o Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Germania είναι η Top Kinisis Hellas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.