Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Τέχνη και πάλι στο προσκήνιο στη Σαντορίνη με τη νέα έκθεση...

Η Τέχνη και πάλι στο προσκήνιο στη Σαντορίνη με τη νέα έκθεση της Aqua Gallery

Aqua Gallery

Από αριστερά προς τα δεξιά: Μαρίνα Λιγνού “Art Hotel” Manager, Γιώργος Τσολακάκης Director of Sales της Aqua Vista Hotels, Σοφία Ματζουράνη Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, Αλίνα Τσολακάκη Managing Director της Aqua Vista Hotels, Κέλλυ Αθανασιάδου Art Director της Aqua Vista Hotels, Λευτέρης Τσανάκας General Manager της Aqua Vista Hotels

H Aqua Vista Hotels συνεχίζει να στηρίζει τους σύγχρονους καλλιτέχνες παρουσιάζοντας στο κοινό τη νέα εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο “THINK OF ME”, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 Αυγούστου στην Aqua Gallery του Art Hotel, στη Σαντορίνη. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια μοναδική συλλογή έργων από 25 Έλληνες δημιουργούς, κατά τη διάρκεια μιας απολαυστικής βραδιάς.

Στελέχη της Aqua Vista Hotels, λάτρεις της Τέχνης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και επισκέπτες του νησιού απόλαυσαν τη νέα έκθεση, η οποία διοργανώθηκε από την Aqua Gallery σε συνεργασία με την εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt και υπό την καθοδήγηση της γλύπτριας και Art Manager της Aqua Vista Hotels Κέλλυς Αθανασιάδου. Η έκθεση, τη διεύθυνση της οποίας επιμελήθηκε ο Δημήτρης Λαζάρου με τη σύμπραξη του ιστορικού Τέχνης Κωνσταντίνου Βαφειάδη θα είναι επισκέψιμη για το κοινό σε 24ωρη βάση μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Είναι ιδιαίτερη χαρά για την Aqua Vista Hotels να παρουσιάζει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου και του νησιού ακόμα μια εντυπωσιακή συλλογή από σύγχρονα έργα Τέχνης, τα οποία αυτή τη φορά επικεντρώνονται στην προσωπική ταυτότητα, ξεπερνούν το «Εγώ» μέσα από την Τέχνη και προσφέρουν μια αναζήτηση σε όλα τα επίπεδα της σκέψης. Η Aqua Gallery του Art Hotel αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία μιας τέτοιας δράσης, ενώ είναι η θερμή ανταπόκριση του κοινού των εγκαινίων θέτει τις βάσεις για την περαιτέρω επιτυχημένη πορεία της έκθεσης.

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, μιλώντας εκ μέρους του Ομίλου σχολίασε: «Αυτή είναι η τρίτη έκθεση που διοργανώνεται στην Aqua Gallery του Art Hotel μέχρι στιγμής και φαίνεται ότι ο χώρος αυτός μετατρέπεται σε έναν αγαπημένο προορισμό Τέχνης και πολιτισμού, γεμίζοντας χαρά και ικανοποίηση όλους εμάς στην Aqua Vista Hotels. Υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που προωθούν νέες μορφές Τέχνης, ο Όμιλος στοχεύει πάντα στη δημιουργία μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας διαμονής με κάθε μέσο».

Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.