Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εγγραφές στην Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Εγγραφές στην Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Η ιστορική Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας στη Στεμνίτσα Αρκαδίας λειτουργεί ως Δημόσιο ΙΕΚ με την ειδικότητα «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος». Εδώ και πολλά χρόνια, η Σχολή παράγει σταθερά μια εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, διδάσκοντας το αντικείμενο του Κοσμήματος σε σπουδαστές από όλη την Ελλάδα.

Με ιδιαίτερα πλούσια δραστηριότητα, η Σχολή έχει στο ενεργητικό της πλήθος βραβείων σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς design κοσμήματος, εκθέσεις, σεμινάρια εξειδικευμένων τεχνικών, αλλά και τη μοναδική στην Ελλάδα επιχειρηματική θερμοκοιτίδα εκπαιδευτικού ιδρύματος, που λειτουργεί με εμπορική δραστηριότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσφέροντας στους σπουδαστές και αποφοίτους της τη βάση για την επαγγελματική τους εξέλιξη στον χώρο της Αργυροχρυσοχοΐας.

Για το προσεχές διδακτικό έτος 2017-18 οι εγγραφές ξεκίνησαν! Πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα της Σχολής (http://epas-stemn.ark.sch.gr/) , καθώς και στα τηλέφωνα 2795081514, 6979255403.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.