Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έτοιμο να υδροδοτήσει από σήμερα, 10 Αυγούστου, το Φράγμα Γαδουρά

Έτοιμο να υδροδοτήσει από σήμερα, 10 Αυγούστου, το Φράγμα Γαδουρά

Ολοκληρώθηκε η τεχνική προετοιμασία και είναι έτοιμο να τροφοδοτήσει τις δεξαμενές της ΔΕΥΑΡ με υψηλής ποιότητας, ασφαλές νερό

Το Φράγμα Γαδουρά, το μεγαλύτερο έργο που έγινε τις τελευταίες δεκαετίες στο Νότιο Αιγαίο, από σήμερα το πρωί είναι έτοιμο να επαναλειτουργήσει και να τροφοδοτήσει με υψηλής ποιότητας και ασφαλές πόσιμο νερό, την πόλη της Ρόδου.

Η τεχνική προετοιμασία του αγωγού έχει ολοκληρωθεί και το Φράγμα Γαδουρά είναι έτοιμο να ξεκινήσει την τροφοδοσία των δεξαμενών της ΔΕΥΑΡ, η οποία έχει και την ευθύνη την υδροδότησης και την ενημέρωσε σχετικά σήμερα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου. 

Η επανέναρξη λειτουργίας του Φράγματος είναι το αποτέλεσμα της επίμονης προσπάθειας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να ξεμπλοκάρει τη λειτουργία του, από τα εμπόδια που επιχείρησαν να βάλουν τα κάθε λογής συμφέροντα που πολέμησαν αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό και ζωτικής σημασίας για το νησί της Ρόδου, έργο. Η πολεμική που δέχτηκε το Φράγμα Γαδουρά, δεν έχει προηγούμενο για τον τόπο και το μόνο που κατόρθωσαν όσοι κινήθηκαν για να απαξιώσουν και να ακυρώσουν ένα έργο 150 εκατ. ευρώ,  είναι να καθυστερήσουν την υδροδότηση της Ρόδου για ένα εξάμηνο, εν μέσω θερινής περιόδου.

Το Φράγμα Γαδουρά, από σήμερα το πρωί είναι έτοιμο να υδροδοτήσει την πόλη της Ρόδου, με ποιοτικό και ασφαλές νερό, που σε πλήρη λειτουργία παρέχεται στην ονομαστική τιμή των 0,06 ευρώ ανά κυβικό μέτρο.

Σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα, η σημερινή μέρα συμβολίζει με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο τη νέα σελίδα που πρέπει να γυρίσει το τόπος, κοιτάζοντας μπροστά σε ένα μέλλον με ανάπτυξη και προοπτική. Στο μέλλον που του αξίζει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.