Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εορτασμός Πανσελήνου-Γιορτή των Πύργων-Μνημείων της Μάνης

Εορτασμός Πανσελήνου-Γιορτή των Πύργων-Μνημείων της Μάνης

Το όραμα της ποιήτριας Κασσιανής – Αννίτας Κουτσουβέλη συνεχίζεται εδώ και επτά χρόνια, παρά το γεγονός ότι η ίδια – ως φυσική παρουσία – δεν είναι πια μαζί μας. Η αγάπη της, όμως, για την ποίηση, τη μουσική και το τραγούδι, η αστείρευτη δημιουργικότητά της και η βαθιά πίστη της στα ιδανικά των ανθρώπων και στην αδιάκοπη καλλιέργειά τους εμπνέουν ακόμη όλους εμάς που εξακολουθούμε να τιμάμε αυτό το θεσμό.

Φέτος ο εορτασμός θα λάβει χώρα στο γραφικό χωριό Βάθεια της Λακωνίας στις 19 Αυγούστου και ώρα 9 00 μ.μ. Τα ποιήματα και τα τραγούδια μας θα ηχήσουν στους «Πύργους της σιωπής», που αντιστέκονται σθεναρά στο πέρασμα του χρόνου και μας περιμένουν εκεί, για να σας ταξιδέψουμε με μελωδίες και στίχους στο χρόνο και με τη μαγευτική δύναμη της πανσελήνου και της λακωνικής γης να γίνουμε όλοι μαζί μια φωνή που θα «υπερασπιστεί» την ανάγκη της ψυχής μας για τέχνη.
Παρουσίαση – Επίβλεψη: Αθηνά Σιούτη – Κουτσουβέλη
Σκηνοθεσία και ερμηνεία: Σία Κοσκινά – καλλιτέχνης του μουσικού θεάτρου
Πιάνο και ερμηνεία: Μαυρίκιος Μαυρικίου – μουσικός και ερμηνευτής
Φιλική συμμετοχή: Ελένη Καρακάση – ηθοποιός και τραγουδίστρια
Τα μέλη της «Ορχήστρας των Αισθήσεων»: στο φλάουτο η Κωνσταντίνα Ρούσσου, στο σαξόφωνο ο Φοίβος Μποζάς, κιθάρα – μπουζούκι ο Γιώργος Ντινάκος
Επιλογή και απαγγελία ποιημάτων: Μαρία Κασιμάτη και Αθηνά Μυλωνά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.