Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανακοίνωση ΟΛΠ για την απώλεια του Ιωάννη Κούβαρη

Ανακοίνωση ΟΛΠ για την απώλεια του Ιωάννη Κούβαρη

Η οικογένεια του ΟΛΠ και της COSCO SHIPPING εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την απροσδόκητη απώλεια του Ιωάννη Κούβαρη, Συμβούλου Διοίκησης, Μέλους Δ.Σ. και πρώην Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. 
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Τρίτη 22 Αυγούστου 2017 και ώρα 17:00 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης (οδ. Δωδεκανήσου 83). Όπως ενημέρωσε η οικογένεια του εκλιπόντος αντί στεφάνων, οι δωρεές εις τη μνήμη του να δοθούν στην Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών ΜΕΤΑδραση για τη στήριξη των ασυνόδευτων παιδιών που βρίσκονται μόνα τους στην Ελλάδα.
Οι δωρεές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στη σελίδα www.metadrasi.org ή μέσω τραπέζης στο λογαριασμό Alpha Bank: GR07 0140 1040 1040 0200 2024 081
Για κάθε δωρεά είναι απαραίτητο να δοθεί ως αιτιολογία ο κωδικός ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΚΟΥΒΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ και μπορείτε ενημερώσετε για την κατάθεσή σας προκειμένου να σας σταλεί η σχετική απόδειξη στο email: info@metadrasi.org ή στο τηλ: 214 100 8700 εσωτ. 330 ή 331.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.