Αρχική Δήμοι Many Stories, One Heart στο Summer Music Performance Program του Αμερικανικού Κολεγίου...

Many Stories, One Heart στο Summer Music Performance Program του Αμερικανικού Κολεγίου «Ανατόλια»

Φορώντας τα μπλουζάκια του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με το λογότυπο στο στήθος «Many Stories , One Heart», μαθητές από 5 χώρες συμμετείχαν στις αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις του Summer Music Performance Program.

Οι μαθητές τίμησαν μ’ αυτόν τον τρόπο την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης στις εκδηλώσεις μουσικής και των μαθημάτων που διοργάνωσε το Κολλέγιο «Ανατόλια» στις εγκαταστάσεις του . Στην τελευταία τους συναυλία ερμήνευσαν άριες από διάφορες όπερες.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Georgia State University – School of Music και τη Μουσική Εταιρεία Μακεδονίας. Συμμετείχαν μαθητές από τη Γαλλία, τη Λιθουανία, το Βέλγιο, την Αυστραλία τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα.

«Χρειαζόμαστε τέτοιες εκδηλώσεις και πρέπει να τις στηρίζουμε για να στέλνουν το μήνυμα ότι η Θεσσαλονίκη έχει να επιδείξει σημαντική δραστηριότητα και σ’ αυτόν τον ξεχωριστό τομέα της μουσικής» σχολίασε η πρόεδρος του ΟΤΘ κα Βούλα Πατουλίδου, αναφερόμενη στην υποστήριξη που πρόσφερε ο Οργανισμός στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Στο Summer Music Performance Program συμμετείχαν σπουδαστές κλασικής μουσικής – κάθε ηλικίας- και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με καλλιτέχνες και προσωπικότητες διεθνούς κύρους και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.