Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Φεστιβάλ Επιδαύρου συνεχίζεται με Βάκχες 14/7 & 15/7, Κύκλωπας 21/7 &...

Το Φεστιβάλ Επιδαύρου συνεχίζεται με Βάκχες 14/7 & 15/7, Κύκλωπας 21/7 & 22/7, μεταφορά με πούλμαν και δημιουργική απασχόληση παιδιών

Το Φεστιβάλ Επιδαύρου συνεχίζεται. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κοινό μπορεί να επωφεληθεί:

1) από την προνομιακή προσφορά για μεταφορά προς και από το θέατρο με πούλμαν. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τις παραστάσεις που αναγράφονται πιο κάτω, μπορούν να κλείσουν θέση στο λεωφορείο με κόστος 15 ευρώ για τους ενήλικες και 2 ευρώ για παιδιά μέχρι 10 ετών.

Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39) και on line στο greekfestival.gr, πληκτρολογώντας το barcode του εισιτηρίου της παράστασης που έχουν στην κατοχή τους. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέχρι τις 12:00 της ημερομηνίας της παράστασης.
Το λεωφορείο θα αναχωρεί στις 17:00 από το Σύνταγμα (μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη), και 17:10 από την Ομόνοια (Hondos Center), για τις εξής παραστάσεις:

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
Βάκχες 14/7 & 15/7
Μήδεια 4/8 & 5/8
«Εδώ είν’ αλώνι για χορό!…» 19/8

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
Κύκλωπας 21/7 & 22/7
Προμηθέας Δεσμώτης- 4/8 & 5/8
Ικέτιδες

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 32 55 352

2) από τη δημιουργική απασχόληση παιδιών, που γίνεται στο Λυγουριό. Tο πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 4 εως 12 ετών και λειτουργεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Επίδαυρο. Σκοπός είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών κατά τη διάρκεια παρακολούθησης της παράστασης των κηδεμόνων. Τα εργαστήρια έχουν ως πυρήνα τους την απασχόληση των παιδιών μέσω του θεάτρου, της δημιουργικής κίνησης, της μουσικής και των εικαστικών τεχνών με πηγή έμπνευσης την τρέχουσα παράσταση που θα προσαρμόζεται στις ηλικιακές και γνωστικές ικανότητες του κάθε παιδιού. Το πρόγραμμα λειτουργεί ήδη και συνεχίζεται για τις εξής παραστάσεις:
14 & 15 Ιουλίου: Βάκχες/ Ευριπίδη
21 & 22 Ιουλίου: Ειρήνη/ Αριστοφάνη
28 & 29 Ιουλίου: Άλκηστη/ Ευριπίδη
4 & 5 Αυγούστου: Μήδεια/ Ευριπίδη
11 & 12 Αυγούστου: Πέρσες/ Αισχύλου

Κόστος για κάθε παιδί: 5 ευρώ
Για άνεργους και πολύτεκνους κηδεμόνες, τα δύο παιδιά μπορούν να συμμετέχουν με ένα εισιτήριο.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση creativechildren@greekfestival.gr .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.