Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τι μπορείτε να κάνετε στην Επίδαυρο αυτό το Σαββατοκύριακο 7 και 8...

Τι μπορείτε να κάνετε στην Επίδαυρο αυτό το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουλίου

epidavros ancient theater

Το Φεστιβάλ Επιδαύρου περιλαμβάνει φέτος πλήθος δραστηριοτήτων.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου παίζεται ο Οιδίπους επί Κολωνώ, σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη, με τον Κώστα Καζάκο στον κεντρικό ρόλο και έναν θίασο εκλεκτών ηθοποιών.

Στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Ιώ Βουλγαράκη εμπνέεται από τον Όμηρο για να δημιουργήσει την παράσταση Άφιξις. Η παράσταση ξεκινάει με δρώμενο από το λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η δημιουργική απασχόληση για παιδιά, κατά τη διάρκεια των παραστάσεων στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Με πολύ χαμηλό κόστος, τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν με πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων, όσο οι γονείς τους παρακολουθούν την παράσταση.
Από τις 4 Ιουλίου, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Λύκειο Επιδαύρου, ο νέος θεσμός του Φεστιβάλ, που όχι μόνο αποτελεί ένα διεθνές σχολείο θεάτρου, αλλά περιλαμβάνει και δραστηριότητες για το κοινό.
Υπενθυμίζουμε τέλος την προσφορά του Φεστιβάλ προς το κοινό, για μεταφορά με πούλμαν προς και από την Επίδαυρο, για την παρακολούθηση των παραστάσεων. Αυτό το διήμερο, το λεωφορείο για το κοινό θα εξυπηρετήσει τη μεταφορά στη Μικρή Επίδαυρο, για την παρακολούθηση της παράστασης Άφιξις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.