Αρχική Δήμοι ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ!

ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ!

Αμείωτο είναι το διεθνές ενδιαφέρον που συγκεντρώνουν οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αλοννήσου για την προστασία του περιβάλλοντος όπως διεφάνη από νέα έρευνα ικανοποίησης των Σκανδιναβών Τουριστών.  

Στο πλαίσιο εκδήλωσης του “Apollo Travel Group”,  που πραγματοποιήθηκε στη Σκιάθο την Κυριακή 2 Ιουλίου, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του κορυφαίου Tour Operator της Σκανδιναβίας, ο Δήμος Αλοννήσου απέσπασε την κορυφαία διάκριση για την περιβαλλοντική ευαισθησία Ελληνικού προορισμού.

Η επιλογή της Αλοννήσου προέκυψε έπειτα από μεγάλη έρευνα και ψηφοφορία του ταξιδιωτικού κοινού που διενήργησε ο έγκριτος Τουριστικός όμιλος, σχετικά με τα δημογραφικά χαρακτηριστικά, τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις και τα ποιοτικά ενδιαφέροντα των Τουριστών από τις Σκανδιναβικές χώρες. “Ένα βραβείο που προέρχεται κατευθείαν από τις προτιμήσεις και τις καρδιές των ταξιδιωτών αποτελεί τη σημαντικότερη δικαίωση, των φορέων, των κατοίκων και του Δήμου του νησιού ​στην προσπάθεια να προσφ​έρουμε​ ποιοτικές υπηρεσίες με σεβασμό στο περιβάλλον”, επισημαίνει ο δήμαρχος Αλοννήσου, κ Πέτρος Βαφίνης που παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους του Δήμου, ευχαριστώντας θερμά τους δημότες, τους φορείς και τους τοπικούς παράγοντες για την καταλυτική συνεισφορά τους στην δρομολόγηση πρωτοβουλιών όπως, η προσπάθεια κατάργησης  της πλαστικής σακούλας, η οργανωμένη συλλογή και ανακύκλωση 2.000 ελαστικών που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, η διαρκή​ς και συλλογική προσπάθεια ανακύκλωσης γενικότερα, καθώς και η προστασία του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου, του μεγαλύτερου φυσικού Θαλάσσιου Πάρκου της Μεσογείου.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.