Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Lufthansa προσφέρει νέα σερβίτσια στην Economy Class

Η Lufthansa προσφέρει νέα σερβίτσια στην Economy Class

Κομψός σχεδιασμός, ευκολία στον χειρισμό και λιγότερα απορρίματα.

Η Lufthansa σερβίρει γεύματα και ποτά στους επιβάτες της Economy Class σε όλες τις διηπειρωτικές πτήσεις της σε νεά, μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας σερβίτσια. Σχεδιασμένα με γνώμονα τη διαχρονική κομψότητα, ώστε να παραμένουν πάντα στη μόδα και να ικανοποιούν την αισθητική κάθε επιβάτη, τα νέα σερβίτσια είναι ακόμα πιο φιλικά προς το περιβάλλον και πιο εύκολα στο χειρισμό σε σχέση με τα προηγούμενα σχέδια. Συνολικά, περίπου 900.000 μεμονωμένα τεμάχια θα αρχίσουν να χρησιμοποιούνται στις πτήσεις της Lufthansa τις επόμενες ημέρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι υπεύθυνοι του τομέα Διαχείρισης Προϊόντων της Lufthansa συνεργάστηκαν με τους σχεδιαστές της Spiriant θυγατρικής εταιρείας της LSG για να σχεδιάσουν από το μηδέν τα νέα σερβίτσια – από την επιλογή των υλικών και των χρωμάτων μέχρι τα σχήματα και τα μεμονωμένα τεμάχια. Δίσκοι, κούπες καφέ, συσκευασίες και αξεσουάρ θα έχουν πλέον νέο στυλ. Τα νέα σερβίτσια της Οικονομικής Θέσης χαρακτηρίζονται από πολύπλευρα σχήματα. Οι δυναμικές γραμμές δημιουργούν σκιές που δίνουν στα επιτραπέζια σκεύη διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις, ανάλογα με την αντανάκλαση του φωτός. Δύο διαφορετικές επιφάνειες – μια ματ και μια λεία – προσφέρουν μια ευχάριστη αίσθηση στον χρήστη.

Τα νέα σερβίτσια είναι επίσης ακόμα πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Τα υλικά μιας χρήσης θα πάψουν σε μεγάλο βαθμό να χρησιμοποιούνται, μειώνοντας έτσι σημαντικά τον όγκο των απορριμάτων. Οι νέοι δίσκοι προσφέρουν περισσότερες επιλογές αποθήκευσης λόγω του ειδικού σχεδιασμού εξοικονόμησης χώρου που σημαίνει ότι ένα καρότσι μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα γεύματα από ό, τι πριν. Τα αντιολισθητικά υλικά , όπως και η νέα αντιολισθητική επίστρωση, διευκολύνουν τον χειρισμό τους από τα πληρώματα. Το γεύμα στέκεται στον δίσκο σε μια ελαφρώς κεκλιμένη θέση και η επανατοποθέτηση των δίσκων στο καρότσι είναι επίσης πολύ πιο εύκολη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.