Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η airtickets® λανσάρει τον νέο καλοκαιρινό διαγωνισμό «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες»!

Η airtickets® λανσάρει τον νέο καλοκαιρινό διαγωνισμό «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες»!

Φέτος το καλοκαίρι η airtickets®, στέλνει τους mobile χρήστες της για τρέλες στις Σεϋχέλλες! O καλοκαιρινός διαγωνισμός έχει δημιουργηθεί μέσα στις mobile πλατφόρμες της airtickets®. Ένας τυχερός, ύστερα από κλήρωση, θα κερδίσει 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, με προορισμό τις μαγευτικές Σεϋχέλλες!

Η airtickets® επιλέγει με το διαγωνισμό αυτό, να προωθήσει την βραβευμένη mobile εφαρμογή της και να αναδείξει τις δυνατότητες που έχει ο χρήστης μέσα από αυτήν.
Ο χρήστης για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, καλείται να κατεβάσει την εφαρμογή της airtickets® για mobile συσκευές (iOS ή Android), να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ειδικά διαμορφωμένη φόρμα και να κοινοποιήσει στο Facebook την συμμετοχή του στο διαγωνισμό. Εάν ο χρήστης έχει ήδη την εφαρμογή στο κινητό ή στο tablet του, τότε μπορεί να συμμετέχει απευθείας.
Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 17 Ιουλίου 2017 και θα διαρκέσει έως τις 23 Ιουλίου 2017. Ο νικητής θα ανακοινωθεί έως τις 31 Ιουλίου 2017.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.