Αρχική Αεροπορικά Νέα Η φετινή Γιορτή Ούζου, το Ouzofest της Λέσβου, ξεκινά από το...

Η φετινή Γιορτή Ούζου, το Ouzofest της Λέσβου, ξεκινά από το αεροδρόμιο της Αθήνας!

Φέτος, στις 10 Ιουλίου, το αεροδρόμιο της Αθήνας «συνδέεται με τη Λέσβο» με έναν ακόμη τρόπο. Στο πλαίσιο της προσπάθειας συνδρομής και υποστήριξης του νησιού, η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στη Λέσβο με μια ξεχωριστή γιορτή για το νησί, τις ομορφιές και τα προϊόντα του.
 
Αφορμή ο θεσμός του … «Ouzofest». Γιατί, ανάμεσα στις αναρίθμητες απολαύσεις και εικόνες που προσφέρει η πανέμορφη Λέσβος, σίγουρα μια περίοπτη θέση ανήκει και στο ετήσιο «Ouzofest», την εκδήλωση που κάθε Ιούλιο «μυεί» τους επισκέπτες του νησιού στα μυστικά και στις ποικιλίες του ούζου, αλλά και σε έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής που αξίζει να ανακαλύψουμε!
 
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου, και τη στήριξη του Δήμου Λέσβου και του Συνδέσμου Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου, στις 10 Ιουλίου, από τις  12.00 έως τις 16.00, διοργανώνει ένα μίνι «Φεστιβάλ Ούζου» για τους επισκέπτες του αεροδρομίου και τους προετοιμάζει για το φετινό Ouzofest (14-15 Ιουλίου Μυτιλήνη / 22 Ιουλίου Πλωμάρι), φέρνοντας κοντά σε επιβάτες και επισκέπτες, άρωμα Αιγαίου και καλής παρέας!
 
 
Το…αεροδρομιακό Ouzofest  θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
 
 
• Πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα της Λέσβου και ένα καλάθι γεμάτο με τοπικά προϊόντα!
 
• Ζωντανή μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, από παραδοσιακό μουσικό σχήμα του νησιού!
 
• Διανομή φυλλαδίου – πρόσκληση στο ετήσιο Ouzofest της Λέσβου, και κλήρωση συνολικά 6 διπλών εισιτηρίων Αθήνα – Μυτιλήνη μετ’ επιστροφής, ευγενική προσφορά των αεροπορικών εταιρειών που συνδέουν την Αθήνα με τη Μυτιλήνη: της Aegean, της  Astra και της Volotea.  
  
• Από το Σάββατο, 1η Ιουλίου, τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών του αεροδρομίου ήδη προσφέρουν εκπτώσεις 15%  με την αγορά τοπικού ούζου, ενώ με στόχο τη μεγαλύτερη προβολή των προϊόντων της περιοχής,  τα ΚΑΕ θα αναδείξουν ξεχωριστά όλα τα τοπικά είδη.
 
• Και βέβαια, το αεροδρόμιό μας θα έχει …εικόνες «Λέσβου» στις 10 Ιουλίου, φέρνοντας  τα καφενεδάκια του νησιού και την αύρα του Αιγαίου ακόμα πιο κοντά στους επιβάτες και τους επισκέπτες μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.