Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου Συνεδρίων (ICCA) για τη Μεσόγειο η Ελίζα Τσολάκου...

Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου Συνεδρίων (ICCA) για τη Μεσόγειο η Ελίζα Τσολάκου του ACVB

Το Γραφείο Επισκεπτών και Συνεδρίων του Δήμου Αθηναίων (ACVB) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιλογή της Ελίζας Τσολάκου ως αντιπροέδρου του Mediterranean Chapter του Διεθνούς Συνδέσμου Συνεδρίων ICCA (International Congress and Convention Association).
 
Από το νέο στρατηγικό της ρόλο, η υπεύθυνη του ACVB, κα Τσολάκου, θα συνεργαστεί με τη νέα Πρόεδρο για την περιοχή της Μεσογείου, Hicran Ozbuk, Γενική Διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών και Συνεδρίων της Κωνσταντινούπολης.
 
Βασικοί στόχοι του νέου προεδρείου είναι η ανάδειξη της περιοχής της Μεσογείου ως προορισμού, η ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή, η ανταλλαγή γνώσεων και η δημιουργία δικτύων συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη, που θα ενδυναμώσει το συνεδριακό τουρισμό.
 
O Διεθνής Σύνδεσμος Συνεδρίων έχει ως μέλη του 1.000 εταιρείες και οργανισμούς, από 100 χώρες, τα οποία ειδικεύονται στην οργάνωση και φιλοξενία διεθνών συναντήσεων και εκδηλώσεων, και προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης και επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης.
 
Τα τελευταία χρόνια, το ACVB επενδύει σε δράσεις, οι οποίες ενισχύουν τις υπάρχουσες τουριστικές υποδομές και προβάλλουν μία ενιαία και ανταγωνιστική ταυτότητα για τον προορισμό «Αθήνα» στη διεθνή αγορά. Η ελληνική πρωτεύουσα, το 2014 και 2015, σκαρφάλωσε 23 θέσεις στην κατάταξη με τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τη διοργάνωση συνεδρίων, ενώ διατηρήθηκε στην 25η θέση για το 2016.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.