Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την έγκριση της παράτασης προγραμματικών συμβάσεων δύο έργων για τους δήμους Διονύσου...

Την έγκριση της παράτασης προγραμματικών συμβάσεων δύο έργων για τους δήμους Διονύσου και Παιανίας αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

​Την έγκριση της παράτασης προγραμματικών συμβάσεων δύο έργων για τους δήμους Διονύσου και Παιανίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο στη σημερινή (27/7) συνεδρίαση, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου και του Περιφερειακού Συμβούλου Σπύρου Πάντζα.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Διονύσου μέχρι τις 7/9/2019 για το έργο «Αντικαταστάσεις – Μετατοπίσεις Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Διονύσου» που υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή Αγωγών Απορροής Ομβρίων Υδάτων Οδού Μεγ. Αλεξάνδρου Β Φάση», η οποία θεωρείται απαραίτητη για την υλοποίηση του εν λόγω έργου που εντάσσεται σε μια συνολική παρέμβαση αντιπλημμυρικών έργων στην ευρύτερη περιοχή. Το έργο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ» έχει συνολικό προϋπολογισμό 242.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Επιπλέον, εγκρίθηκαν η σύναψη και οι όροι σχεδίου τροποποίησης – παράτασης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παιανίας έως τις 7/9/2019 για την εκτέλεση του έργου με τίτλο:«Αντικαταστάσεις – μετατοπίσεις δικτύου ύδρευσης Δήμου Παιανίας»(συνολικού προϋπολογισμού 40.000€), υποέργου της «Κατασκευής δικτύων απορροής ομβρίων υδάτων Δήμου Παιανίας – Β΄ Φάση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.