Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα διαισθητικά έργα της Joanna Chrysohoidis στο Sofitel Athens Airport

Τα διαισθητικά έργα της Joanna Chrysohoidis στο Sofitel Athens Airport

Ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Γιώργος Σταύρου, με τη Joanna Chrysohoidis

Την εικαστική έκθεση «Unfold» της Joanna Chrysohoidis φιλοξενεί το Sofitel Athens Airport, και προσκαλεί τους λάτρεις της διαισθητικής δημιουργίας να την επισκεφτούν και να απολαύσουν τα έργα μίας ιδιαίτερα παραγωγικής δημιουργού.

Η Joanna Chrysohoidis μεγάλωσε σ’ ένα περιβάλλον πλημμυρισμένο από τέχνη. Με επιρροές υφαντικής από την πλευρά της μητέρας της και ζωγραφικής από την πλευρά του πατέρα της, η καλλιτέχνιδα άρχισε να πειραματίζεται σε πίνακες ζωγραφικής μεικτής τεχνικής με φόντο τις κλωστοϋφαντουργικές δημιουργίες πριν από δέκα χρόνια. Η δουλειά της παρουσιάστηκε σε γκαλερί στις ΗΠΑ, όπως η Julie’s Artisans στη Νέα Υόρκη, The Textile Museum στην Ουάσιγκτον, The Vivi’s Gallery στο Σάντα Φε. Έργα της περιλαμβάνονται και σε ιδιωτικές συλλογές των Hilary Clinton, Jane Alexander, Leslie Stahl, Oprah Winfrey και Carlos Santana.

Με αφορμή την παρουσίαση της Έκθεσης «Unfold» στο Sofitel Athens Airport, η Joanna Chrysohoidis είπε: «Ως μικρό κορίτσι θυμάμαι να εκφράζω τον εαυτό μου μέσα από τη ζωγραφική. Είμαι πάντα παθιασμένη με την τέχνη μου και δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς να δημιουργώ. Το να είμαι καλλιτέχνης είναι αυτό που είμαι. Το έργο μου είναι διαισθητικό και το μεγαλύτερο μέρος της έμπνευσής μου προέρχεται από τα ταξίδια της ζωής μου, από το πως ο εξωτερικός κόσμος επηρεάζει τον δικό μου εσωτερικό κόσμο. Είναι η συγκίνηση και η ασυνείδητη συνεργασία των ονείρων και των οραμάτων για το πού βρίσκομαι στη ζωή μου κάθε στιγμή».

Η έκθεση «Unfold» της Joanna Chrysohoidis θα είναι ανοιχτή για το κοινό 24/24ωρο όλες τις μέρες της εβδομάδας μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017. Την επιμέλεια της έκθεσης έχουν αναλάβει οι Βασίλης Θέος και Θεόδωρος Φίλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.