Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον πρόεδρο του ΑΗΙ, Nick...

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον πρόεδρο του ΑΗΙ, Nick Larigakis και αντιπροσωπεία Ελληνοαμερικανών φοιτητών

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Ινστιτούτου (ΑΗΙ) κ. Nick Larigakis και αντιπροσωπεία Ελληνοαμερικανών φοιτητών κατά την καθιερωμένη ετήσια εκπαιδευτική επίσκεψή του ΑΗΙ στην Ελλάδα για τη γνωριμία και εξοικείωσή τους με τους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας.

Η Υπουργός ενημέρωσε τους φοιτητές για την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική και τα θετικά αποτελέσματα στην πορεία του ελληνικού τουρισμού, την επίτευξη επιδόσεων-ρεκόρ την προηγούμενη διετία και τη θεαματική αύξηση που καταγράφεται το 2017 σε όλα τα τουριστικά μεγέθη. Επίσης, παρουσίασε το σχέδιο των στοχευμένων δράσεων για την δυναμική προώθηση και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις ΗΠΑ. Αναφέρθηκε στις ενέργειες που υλοποιήθηκαν με αποτέλεσμα την ενίσχυση των απευθείας αεροπορικών συνδέσεων και την προσέλκυση σημαντικού επενδυτικού ενδιαφέροντος από Αμερικανικούς Ομίλους για τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

Οι φοιτητές συμμετείχαν με ενδιαφέρον στη συζήτηση και εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τις ομορφιές της Ελλάδας, που όπως τόνισαν, αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στις προτιμήσεις των Αμερικανών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.