Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Λύκειο Επιδαύρου “Βάκχες: Μια Λειτουργία”

Λύκειο Επιδαύρου “Βάκχες: Μια Λειτουργία”

Τρίτη 18 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:30

Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου
Τιμές εισιτηρίου: 5 ευρώ

Το Λύκειο Επιδαύρου, ο νέος θεσμός του Φεστιβάλ που ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου, ολοκληρώνεται στις 19 του μήνα. Στις 18 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα του Λυκείου Επιδαύρου θα κορυφωθεί με τη συμμετοχή των σπουδαστών του Λυκείου Επιδαύρου στην παράσταση της Μάρθας Φριντζήλα Βάκχες: Μια Λειτουργία, που θα παιχτεί στις 21:30 στο Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου.

Με πυρήνα τον αρχετυπικό χαρακτήρα του Διονύσου ως ξένου και με κεντρικό άξονα τη μουσική και την εξουσία της πάνω στους ανθρώπους, η παράσταση των Βακχών παρουσιάζεται ως μουσικό θεραπευτικό δρώμενο που ενώνει την «οργιαστική» ροκ με τους αφρικανικούς ρυθμούς και τους αραβικούς μουσικούς δρόμους. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Στάδιο της Επιδαύρου με τη συμμετοχή των σπουδαστών του Λυκείου.

Η παράσταση είναι στα ελληνικά και η τιμή του εισιτηρίου στα 5 ευρώ.

Μετάφραση: Νικολέττα Φριντζήλα
Σκηνοθεσία: Μάρθα Φριντζήλα
Μουσική: Βασίλης Μαντζούκης
Χορογραφία: RootlessRoot (Λίντα Καπετανέα, Γιόζεφ Φρούτσεκ)
Ηθοποιοί – Τραγουδιστές: Νάνσυ Σιδέρη, Σταυρούλα Παυλίκου, Μάρθα Φριντζήλα, Μιχάλης Πανάδης, Φοίβος Συμεωνίδης, Τάσος Δημητρόπουλος
Mουσικοί: Βασίλης Μαντζούκης (ηλεκτρική κιθάρα, tapes, φωνή), Αντώνης Μαράτος (μπάσο), Νίκος Παπαβρανούσης (τύμπανα), Kώστας Νικολόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα), Πανού Μανού (ηλεκτρική κιθάρα, φωνή), Βαγγέλης Παρασκευαΐδης (τύμπανα, κρουστά), Κοσμάς Λαμπίδης (νέι)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.