Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η WorldVentures προβάλλει την Ελλάδα ανάμεσα στους κορυφαίους της ονειρικούς προορισμούς

Η WorldVentures προβάλλει την Ελλάδα ανάμεσα στους κορυφαίους της ονειρικούς προορισμούς

Για το 2016, τα ταξίδια μελών της DreamTrips είχαν οικονομικό αντίκτυπο της τάξεως των $24.9 εκ.*
4.522 κρατήσεις δωματίων με άμεσα έξοδα $8,161,359 για τα μέλη της DreamTrips στην Ελλάδα.

Η WorldVentures είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες άμεσης πώλησης συνδρομών για club ταξιδιών και αναψυχής προσφέροντας στα μέλη της ανά τον κόσμο συναρπαστικές εμπειρίες σε εξαιρετικές τιμές, σε μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.
Οι ελληνικοί προορισμοί βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς αποτελούν μέρος της «λίστας επιθυμιών» των περισσότερων μελών της DreamTrips και συμβάλλουν σημαντικά στην τοπική οικονομία.

Η WorldVentures, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην άμεση πώληση συνδρομών σε ταξιδιωτικά club με λειτουργεία σε 30 χώρες παγκοσμίως, με πάνω από 1.000.000 Μέλη, επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη και προβάλλει την Ελλάδα ανάμεσα στους κορυφαίους της ονειρικούς προορισμούς. Για την καλοκαιρινή περίοδο του 2017, υπάρχουν πάνω από 100 DreamTrips που λαμβάνουν χώρα κάθε εβδομάδα σε πολλά ελληνικά νησιά και ηπειρωτικούς προορισμούς. Ξεκινώντας από τον Ιούνιο και φθάνοντας μέχρι τον Σεπτέμβριο, μέλη από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν DreamTrips ανάμεσα στην Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Ρόδο, την Κω, την Κρήτη, τα Σύβοτα, τη Χαλκιδική και την Αθήνα, βιώνοντας την μοναδική εμπειρία διακοπών της DreamTrips. Παράλληλα, οι τοπικές κοινότητες σε αυτές τις περιοχές θα έχουν αυξημένα έσοδα από την άφιξη κατά μέσο όρο περίπου 80 με 100 ατόμων που θα συμμετέχουν σε κάθε DreamTrip. Το 2016, έγιναν 4.522 κρατήσεις δωματίων με άμεσα έξοδα $8,161,359 για τα DreamTrips στην Ελλάδα.
Σχεδιασμένη για ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν διακοπές σε όλο τον κόσμο με προτάσεις για κάθε budget, η WorldVentures προσφέρει στα ελληνικά και διεθνή μέλη της μοναδικές ταξιδιωτικές ευκαιρίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Τα μέλη του Club έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν πανέμορφους ελληνικούς προορισμούς και να απολαύσουν άψογη φιλοξενία σε τιμές από $59 ανά άτομο (για μια διανυκτέρευση) μέχρι $499 (για 7 διανυκτερεύσεις), ενώ η «DreamPrice» εγγυάται πως όλα τα μέλη της WorldVentures θα κάνουν όχι μόνο διακοπές ανώτατης κλάσης, αλλά θα απολαμβάνουν και εξυπηρέτηση εφάμιλλη των εμπειριών που θέλουν να ζήσουν κάθε φορά στο κάθε ταξίδι!
Πέραν των προνομίων που απολαμβάνουν τα μέλη της WorldVentures στην Ελλάδα με τη δυνατότητα που τους δίνεται να κάνουν διακοπές υψηλών προδιαγραφών σε λογικές τιμές, η WorldVentures ενισχύει και την εθνική οικονομία.
Το 100% του κόστους από τα ξενοδοχεία, τις μεταφορές και τις δραστηριότητες της DreamTrips μένει στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα τα μέλη της DreamTrips ενισχύουν τις τοπικές κοινότητες με τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Εκτιμάται πως τα επιπλέον έξοδα των μελών της DreamTrips στην Ελλάδα ανήλθαν στα $1,691 εκατομμύρια για το 2016**. Μέσω του μοναδικού DTL Dreamtrips Local, τα μέλη του προγράμματος έχουν πρόσβαση σε πολυτελή εστιατόρια, Σπα και κέντρα διασκέδασης και συγκεντρώνουν Dreamtrips Rewards πόντους για να ξοδέψουν στις επόμενες διακοπές τους.

WorldVentures
Η WorldVentures είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Πλάνο του Texas που εμπορεύεται συνδρομές club ταξιδιών και αναψυχής, οι οποίες παρέχουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων και εμπειριών. Στόχος της εταιρείας είναι να βοηθήσει Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους, μέλη της DreamTrips και υπαλλήλους να διασκεδάσουν, να έχουν περισσότερη ελευθερία και να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους. Η WorldVentures χρησιμοποιεί το επιχειρηματικό μοντέλο των άμεσων πωλήσεων για να εισχωρήσει σε αγορές με ενεργούς Αντιπροσώπους και μέλη παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το worldventures.com.
DreamTrips
Η DreamTrips είναι Club Ταξιδιών και Αναψυχής της οποίας τα μέλη απολαμβάνουν εξιδεικευμένες ταξιδιωτικές ευκαιρίες και πολύτιμες προσφορές σε επιλεγμένα εστιατόρια, ξενοδοχεία, κέντρα αναψυχής και εκδρομές σε όλο τον κόσμο. Η συνδρομή στην DreamTrips απευθύνεται στην ξεχωριστή νοοτροπία του ταξιδιώτη, με όχημα την ιδέα πως «ο καλύτερος τρόπος να βιώσεις τον κόσμο είναι μαζί με άλλους». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το dreamtrips.com.

*Με βάση το World Travel & Tourism Council Economic Impact multiplier, που υπολογίζει την συνολική επίδραση των άμεσων εξόδων στην οικονομία. Αυτό αποτυπώνει τις πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις στην οικονομία, τους προμηθευτές, τους υπαλλήλους κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.wttc.org/research/economic-research/economic-impact-analysis/country-reports
**Από τα άμεσα έξοδα των $8,161,359 της DreamTrips στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.