Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ελλάδα στην Παγκόσμια Έκθεση ΕΧΡΟ 2017 η Ελλάδα

Η Ελλάδα στην Παγκόσμια Έκθεση ΕΧΡΟ 2017 η Ελλάδα

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι και γεμάτοι εικόνες Ελλάδας, έφυγαν οι επισκέπτες του Ελληνικού περιπτέρου στην Παγκόσμια Έκθεση ΕΧΡΟ 2017 στην Αστάνα του Καζακστάν που φέτος ήταν αφιερωμένη στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Το ελληνικό περίπτερο καλωσόριζε τους επισκέπτες του με τη φράση Energy is in the AIR!
Η ΕΧΡΟ διοργανώνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου κάθε πέντε χρόνια σε διαφορετική χώρα και φέτος φιλοξενείται απο 10/6 – 10/9 στο Καζακστάν με τις χώρες που συμμετέχουν να έχουν τη δυνατότητα να εορτάσουν την «Εθνική τους Ημέρα», ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, να μυηθούν στον πολιτισμό τους. Η Ελλάδα είχε την τιμητική της στις 21 Ιουλίου. Ο ΕΟΤ Ρωσίας ανέλαβε την προετοιμασία όλου του καλλιτεχνικού προγράμματος των εκδηλώσεων για αυτή την ημέρα , καθώς και την προσφορά των ελληνικών τροφίμων και ελληνικών κρασιών στην δεξίωση, που ακολούθησε προς τιμή των Καζάκων αξιωματούχων στο Ελληνικό Περίπτερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.