Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Φοιτήτριες από την Ελβετία αναζήτησαν κοινούς δεσμούς και στοιχεία τουριστικού ενδιαφέροντος που...

Φοιτήτριες από την Ελβετία αναζήτησαν κοινούς δεσμούς και στοιχεία τουριστικού ενδιαφέροντος που «ενώνουν» την Θεσσαλονίκη με την Ελβετία

Επτά φοιτήτριες του πανεπιστημίου HTW Εφαρμοσμένων Επιστημών της Ελβετίας συνοδευόμενες από τον καθηγητή τους , κ.Thorsten Merkle, επισκέφτηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία για την πόλη και την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το ενδιαφέρον του project που υλοποιούν για το πανεπιστήμιό τους εστιάζεται στις ιδιαιτερότητες που έχει η Θεσσαλονίκη συγκρινόμενη με άλλους γνωστούς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Οι φοιτήτριες από την Ελβετία αναζήτησαν κοινούς δεσμούς και στοιχεία τουριστικού ενδιαφέροντος που «ενώνουν» την Θεσσαλονίκη με την Ελβετία. Έδειξαν ενδιαφέρον για την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης, για τα φεστιβάλ και τις μεγάλες διοργανώσεις της πόλης, για την ποιότητα των καταλυμάτων και για την γειτνίαση της με άλλους δημοφιλείς προορισμούς όπως η Χαλκιδική, ο Όλυμπος, η Βεργίνα.

«Το ενδιαφέρον των Ελβετών φοιτητριών για τη Θεσσαλονίκη αλλά και η προτίμηση που δείχνουν οι φοιτητές από ξένα πανεπιστήμια όπως συνέβη και με τους Ολλανδούς σπουδαστές που ήρθαν στην πόλη τον περασμένο Απρίλιο , υπογραμμίζουν την διαπίστωση ότι η καλή εικόνα της Θεσσαλονίκης μπαίνει ολοένα και περισσότερο στον τουριστικό χάρτη των κεντρικών και δυτικών χωρών της Ευρώπης» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κυρία Βούλα Πατουλίδου, σχολιάζοντας την επικοινωνία που έχουν αναπτύξει τελευταία, τουριστικά τμήματα και σχολές Ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.