Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Porto Palace Hotel Thessaloniki καλωσορίζει το καλοκαίρι με την έναρξη λειτουργίας...

Το Porto Palace Hotel Thessaloniki καλωσορίζει το καλοκαίρι με την έναρξη λειτουργίας του

Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant από 1η Ιουνίου 2017

Με τα πιο γευστικά signature cocktails, πλήθος επιλογών σε οίνους και aperitifs, πολλά υποσχόμενες γαστρονομικές εμπειρίες και τη χαρακτηριστική θέα στο λιμάνι της πόλης καλωσορίζει τους επισκέπτες από 1η Ιουνίου 2017 το Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant του Porto Palace Hotel Thessaloniki.
Είτε κάποιος επιλέγει να ξεκινήσει τη μέρα του με μία βουτιά στη πισίνα, είτε να την ολοκληρώσει με ένα δείπνο δίπλα σε αυτήν, το roof-garden του Porto Palace αποτελεί ιδανική επιλογή προορισμού, καλύπτοντας κάθε ανάγκη δροσιάς κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών σε ένα ιδιαίτερης αισθητικής χαλαρό περιβάλλον.
Το Ursa Minor Roof Top Bar Restaurant λειτουργεί από τις 11.00 π.μ. έως τις 02:00 π.μ., ενώ η χρήση της πισίνας / refreshing area επιτρέπεται από τις 11.00 έως τις 20.30. Η χρήση της είναι άνευ χρέωσης για τους πελάτες του ξενοδοχείου, ενώ η χρέωση για τους εξωτερικούς πελάτες είναι 10.00€ / άτομο (με παροχή πετσέτας και μικρής φιάλης εμφιαλωμένου νερού) ανεξαρτήτως ημέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.