Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Heineken Champions Voyage «ταξιδεύει» με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli

Το Heineken Champions Voyage «ταξιδεύει» με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli

500 τυχεροί από όλο τον κόσμο θα απολαύσουν τον τελικό του UEFA Champions League εν πλω, σε μια μαγευτική κρουαζιέρα με προορισμό τη Μύκονο

Για πρώτη φορά φέτος, η παγκόσμια διοργάνωση του Heineken Champions Voyage θα διεξαχθεί στη χώρα μας, προσφέροντας τη δυνατότητα σε πάνω από 500 τυχερούς από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν τον τελικό του UEFA Champions League πάνω στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli της Celestyal Cruises, στο πλαίσιο μίας και μοναδικής  κρουαζιέρας με προορισμό την πανέμορφη Μύκονο.

Πιο συγκεκριμένα, το Celestyal Nefeli, σαλπάροντας στις 3 Ιουνίου από το λιμάνι του Πειραιά, θα φιλοξενήσει καταναλωτές, δημοσιογράφους, αλλά και διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου, οι οποίοι θα απολαύσουν εν πλω τον τελικό του UEFA Champions League και θα πάρουν μια γεύση από το ελληνικό καλοκαίρι, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του νησιού των ανέμων. Το Heineken Champions Voyage ως μια αναγνωρισμένη διεθνής διοργάνωση, αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική αφορμή προώθησης της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς θα συνοδευτεί και από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας με επίκεντρο την Ελλάδα και τη Μύκονο σε περισσότερες από 50 χώρες.

Ο κύριος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises και Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας / CLIA Europe, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη διεθνή συνεργασία και κυρίως τη δυνατότητα να προβάλουμε τις ομορφιές της χώρας μας αλλά και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που παρέχουμε στους επιβάτες μας. Επιπλέον πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία που προωθεί την κρουαζιέρα ένα δυναμικά ανερχόμενο κλάδο του τουρισμού ως ιδανική επιλογή που συνδυάζει διακοπές και ψυχαγωγία. Ευχόμαστε οι φιλοξενούμενοι της Heineken να απολαύσουν πραγματικά το ταξίδι, τη Μυκονιάτικη κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και τη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.