Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Νέο εντυπωσιακό Aqua Park της Grecotel ανοίγει τις πύλες του στην...

Το Νέο εντυπωσιακό Aqua Park της Grecotel ανοίγει τις πύλες του στην Κυλλήνη, στο συγκρότημα Riviera Olympia Resort

Olympia Aqua Park

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με το νέο συναρπαστικό Olympia Aqua Park στο παραμυθένιο Riviera Olympia Mega Resort, χτισμένο στην Κυλλήνη.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πολυτελές θέρετρο κατασκευάζει στις εγκαταστάσεις του ένα υδάτινο πάρκο τέτοιου μεγέθους επενδύοντας στην ψυχαγωγία των πελατών του. Τεράστιες  νεροτσουλήθρες και τα πιο σύγχρονα παιχνίδια, που πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας, εγγυώνται ώρες ατελείωτης διασκέδασης  τόσο για τα μικρά, όσο και για τα… μεγαλύτερα παιδιά.

Οι λάτρεις της ταχύτητας θα ενθουσιαστούν με το Looping Rocket, ένα παιχνίδι για τολμηρούς που συναντά κανείς στα μεγαλύτερα waterparks του κόσμου. Αξέχαστες εμπειρίες υπόσχονται οι νεροτσουλήθρες – τούνελ Space Hole και Black Hole, ενώ οι Rafting Slides θεωρούνται …άκρως εθιστικά παιχνίδια στο Riviera Olympia Aqua Park. Oι αγαπημένες Wave Slide, Flying Boats και Multi Surf, είναι ιδανικές για οικογένειες ή για παρέες.

Στο φανταστικό Olympia Aqua Park υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για χαλάρωση κάτω από τον ήλιο με τη συντροφιά ενός δροσιστικού κοκτέιλ, αλλά και ένα mini Aqua Park μόνο για μικρά παιδιά. Σε μια τεράστια πισίνα 1.200 τ.μ. θα βρουν δεκάδες συναρπαστικά παιχνίδια για να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης. Καταρράκτες, πύργοι, νεροτσουλήθρες και ένα ηφαίστειο που εκτοξεύει νερό, περιμένουν να μετατραπούν σε παραμυθένιο σκηνικό για να ζήσουν τις φανταστικές τους περιπέτειες οι μικροί της παρέας.  

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για το πρώτο splash! Στις φανταστικές πισίνες του Riviera Olympia Aqua Park ο Ηρακλής και η Ολυμπία, οι μασκότ του ολοκαίνουριου υδάτινου πάρκου, σας περιμένουν από τέλος Ιουνίου για να σας ξεναγήσουν στον κόσμο του απόλυτου παιχνιδιού.

Στη χρυσή αμμουδιά της Κυλλήνης το Riviera Olympia Resort σας υποδέχεται με 4 ξενοδοχεία: Mandola Rosa Suites & Villas, Riviera Olympia Thalasso, Olympia Oasis και Ilia Palms με μοναδικές επιλογές διακοπών, γεμάτες θάλασσα, διασκέδαση, χαλάρωση, υπέροχο φαγητό και αμέτρητες προτάσεις για σπορ στη θάλασσα, το βουνό ή …τον αέρα, και μοναδικές δραστηριότητες για όλους: Summer Camp για παιδιά και εφήβους με Arsenal Soccer School, Be a Model, μαθήματα χορού, make up και αγγλικών. Ακόμα θα βρείτε τους αγαπημένους παιδότοπους της Grecoland για μικρότερα παιδιά, εξαιρετικά φροντισμένα παιδικά μενού στα εστιατόρια και δωρεάν μπουφέ για τα παιδιά όλη την ημέρα και βέβαια το εντυπωσιακό Elixir Thalassotherapy Center με 4.500 τ.μ., αφιερωμένο στην αναζωογόνηση για το σώμα και το πνεύμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.