Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τον Οκτώβριο το 5ο Travel Trade Athens 2017: Συνεχίζονται οι εγγραφές

Τον Οκτώβριο το 5ο Travel Trade Athens 2017: Συνεχίζονται οι εγγραφές

Travel Trade Athens 2017

Τον Οκτώβριο το 5ο Travel Trade Athens 2017: Συνεχίζονται οι εγγραφές για την κορυφαία συνάντηση που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων με ξένους και έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού

Τον Οκτώβριο η καρδιά των επαγγελματιών του τουρισμού θα χτυπήσει πάλι στην Αθήνα. Με το Travel Trade Athens , o δήμος Αθηναίων φέρνει για 5η χρονιά στο ίδιο τραπέζι έλληνες και ξένους επαγγελματίες του τουρισμού με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της Αθήνας.

Το 5ο Travel Trade Athens , θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» από το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων ( City of Athens Convention & Visitors Bureau – ACVB), σε συνεργασία με τον European Tour Operators Association ( ETOA).

«Η διοργάνωση έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο θεσμό για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας» σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, καλωσορίζοντας όλους όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, επισημαίνοντας ότι «η ετήσια συνάντηση επαγγελματιών του τουρισμού, Travel Trade Athens , για την προβολή της πόλης Αθήνας στην παγκόσμια τουριστική αγορά, μετρά ήδη τέσσερα επιτυχημένα χρόνια, φιλοξενώντας έως σήμερα 9.500 συναντήσεις μεταξύ ξένων και ελλήνων επαγγελματιών και έχοντας αποδώσει μεγάλο αριθμό νέων συνεργασιών».

Στην 5η κατά σειρά διοργάνωση, το Travel Trade Athens φιλοξενεί επιλεγμένους ξένους επαγγελματίες, οι οποίοι εκπροσωπούν ταξιδιωτικούς οργανισμούς και τουριστικά γραφεία, διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων καθώς και δημοσιογράφους από μεγάλα κλαδικά έντυπα και ηλεκτρονικά media. Μέσα από οργανωμένα ραντεβού με επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού και θεματικές διαδρομές στα πιο ενδιαφέροντα σημεία της Αθήνας, οι φιλοξενούμενοι έρχονται σε επαφή με το νέο πρόσωπο της πόλης και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες.

Οι επαγγελματίες, που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα ραντεβού, μπορούν να εγγραφούν μέχρι τις 15 Ιουλίου, με προνομιακή τιμή, ενώ η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.traveltradeathens.gr ή επικοινωνήστε με την ομάδα του ACVB και την κ. Κωνσταντίνα Ρούσσου, στο traveltrade@athenscvb.gr & στα τηλ.: 210 3312002 – 210 3253123

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.