Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πουλήθηκε το Ledra Athens

Πουλήθηκε το Ledra Athens

Από τη Τετάρτη 14 Ιουνίου, το ξενοδοχείο Ledra στην Αθήνα, έχει ιδιοκτήτη, έπειτα από γόνιμο πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Πλειοδότης και μοναδικός ενδιαφερόμενος με το ποσό των 33,05 εκατ. ευρώ (η Alpha Βank είχε θέσει τον πήχυ στα 33 εκατ. ευρώ), ήταν η μονοπρόσωπη εταιρεία “Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Hotel ΑΕ”, η οποία εκπροσωπεί  το αμερικανικό, επενδυτικό fund Hines που δραστηριοποιείται και στον τουρισμό.

Η Hines διαθέτει πάνω από 500 ακίνητα σε όλο τον κόσμο ενώ στην Ελλάδα η εταιρεία διαθέτει γραφεία. Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι έκαναν λόγο για θετική εξέλιξη, ζητώντας την πρόσληψή τους και επαναλειτουργία του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν» ο κ. Γιάννης Δασκαλαντωνάκης, συνεργάζεται εδώ και αρκετό καιρό με την Hines και έχουν εκπονήσει μαζί τα πρώτα σχέδια για την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου.

Ο κ. Δασκαλαντωνάκης είναι από τους ελάχιστους Έλληνες ξενοδόχους που διαχειρίζεται με επιτυχία μεγάλες μονάδες στα Βαλκάνια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.