Αρχική Δήμοι Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης ενημερώνει αύριο τη Βουλή για την κατάσταση...

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης ενημερώνει αύριο τη Βουλή για την κατάσταση στην Αθήνα

Την Βουλή θα ενημερώσει τη Δευτέρα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης για τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της Αθήνας και την καθημερινότητα των κατοίκων της.

Ο κ. Καμίνης θα μιλήσει στις 5μμ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερουσίας. Ο δήμαρχος Αθηναίων έχει πραγματοποιήσει κύκλο συναντήσεών του με τους πολιτικούς αρχηγούς, τους οποίους έχει ενημερώσει για τα ζητήματα της ασφάλειας και των παρεμβάσεων που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, ενώ πραγματοποίησε στο Δημαρχείο της Αθήνας τέσσερις ευρείες συσκέψεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εξειδικευμένους επιστήμονες και εκπροσώπους των κομμάτων για το πρόβλημα της δημόσιας χρήσης ναρκωτικών και των τοξικοεξαρτημένων αστέγων.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν καταθέσει αίτημα στον Πρόεδρο της Βουλής ώστε η συνεδρίαση της Δευτέρας να εξελιχθεί σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Δημοσίας Διοίκησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς πολλά από τα ζητήματα της πρωτεύουσας σχετίζονται με την κοινωνική πρόνοια και προστασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.