Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γιάννης Ρέτσος: Στρατηγικός στόχος του ΣΕΤΕ, η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, μέσω...

Γιάννης Ρέτσος: Στρατηγικός στόχος του ΣΕΤΕ, η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, μέσω της σύνδεσης του τουρισμού, του πολιτισμού και της αγροδιατροφής

Την περαιτέρω ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης σε τουριστικό προορισμό και τη σύνταξη μελέτης για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού Έβρου από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), επισήμανε ο δήμαρχος, Βαγγέλης Λαμπάκης, στη σημερινή συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τον νέο πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσο.

     Σύμφωνα με τον κ. Λαμπάκη, ο κ. Ρέτσος τόνισε πως «η Αλεξανδρούπολη, τα τελευταία χρόνια, έχει αναδειχθεί σε ένα city break προϊόν, το οποίο είναι πολύ σημαντικό και αξίζει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο», ενώ χαρακτήρισε την εγγύτητα της τουρκικής αγοράς «πλεονέκτημα για τη δημιουργία συνεργειών και την ανάπτυξη προοπτικών ανόδου». Αναφορικά με τον στρατηγικό στόχο του ΣΕΤΕ, ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου δήλωσε πως «είναι η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, μέσω της σύνδεσης του τουρισμού, του πολιτισμού και της αγροδιατροφής», τομείς στους οποίους εκτιμά πως «η ευρύτερη περιοχή του Νομού Έβρου έχει πολλά να προσφέρει».

     Στη συνάντηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, μέλη του Ινστιτούτου Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ ), ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης και μέλος του ΔΣ του ΣΕΤΕ, Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και ο αερολιμενάρχης, Στέλιος Ζαντανίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.