Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο Filoxenia μηχανισμός Seatrac για πρόσβαση ΑΜΕΑ στη θάλασσα

Στο Filoxenia μηχανισμός Seatrac για πρόσβαση ΑΜΕΑ στη θάλασσα

Στο Filoxenia μηχανισμός Seatrac για πρόσβαση ΑΜΕΑ στη θάλασσα

O Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στα πλαίσια της επιχειρηματικής λειτουργίας του με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στις οποίες δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς επιτάσσουν την προστασία και στήριξη του κοινωνικού συνόλου και κατεξοχήν των ευπαθών ομάδων, συνέβαλε στην αγορά κι εγκατάσταση μηχανισμού Seatrac για αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα ατόμων με αναπηρία στην παραλία του ξενοδοχείου Filoxenia στην Καλαμάτα.

Filoxenia Hotel KalamataΥπογραμμίζεται, ότι η αγορά αφορά συνέργεια του Ομίλου με το Δήμο Καλαμάτας και τη Διάπλαση Α.Ε. Κέντρο Αποκατάστασης, ενώ εκ μέρους του ξενοδοχείου Filoxenia παραχωρήθηκε χώρος για την εγκατάσταση χημικής τουαλέτας και εξασφαλίσθηκαν θέσεις στάθμευσης για τους χρήστες του μηχανισμού Seatrac με τη βοήθεια του οποίου κάνουν μπάνιο οι συνάνθρωποί μας με αναπηρία. 

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας ευχαρίστησε το ξενοδοχείο Filoxenia και την Grecotel, που βοήθησαν οικονομικά για την απόκτηση του μηχανισμού και παρέχουν ευρύτερη υποστήριξη.

Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Filoxenia Κωνσταντίνος Σιώκος τόνισε πως ο όμιλος Grecotel, με τον Πρόεδρό του κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη, βρίσκεται δίπλα στο δραστήριο Δήμο Καλαμάτας, το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζει να στηρίζει τις επωφελείς δράσεις για την Καλαμάτα και τους πολίτες της και συμβάλλει ενεργά στην επίλυση προβλημάτων. 

Σημειώνεται, ότι από το 1975, έτος ίδρυσης του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη, πάνω από 2.000 βραβεία και διακρίσεις έχουν δοθεί στην Grecotel, τα ξενοδοχεία, τον ιδρυτή και τη διοίκηση του Ομίλου για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, την ικανοποίηση των επισκεπτών, τη συνεισφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει και που αποβλέπουν στη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας, στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών όπου εδράζονται τα ξενοδοχεία του Ομίλου, στη βελτίωση των συνθηκών ζωής ευπαθών ομάδων πληθυσμού και στη γενικότερη αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου ως αναγκαίου όρου για την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.