Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι Δεξαμενές του ΟΛΠ σε πλήρη λειτουργία

Οι Δεξαμενές του ΟΛΠ σε πλήρη λειτουργία

Piraeus Port Authority

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ανακοινώνει ότι από 22 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η εκτεταμένη επισκευή της πλωτής δεξαμενής Περάματος «Πειραιάς I». Με την ολοκλήρωση αυτής και οι τέσσερις υφιστάμενες δεξαμενές είναι σε πλήρη λειτουργία μετά από τις εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και λήψη όλων των σχετικών αδειών και πιστοποιήσεων από τον αρμόδιο Ελληνικό Νηογνώμονα.

Επιπλέον τον Νοέμβριο του 2017, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η νέα πλωτή δεξαμενή για πλοία με μεταφορική ικανότητα 80.000 τόνων, 240μ μήκους, 35μ εσωτερικό πλάτος, ανυψωτική ικανότητα 22.000 τόνων και πλήρη εξοπλισμό γερανών. Η νέα πλωτή δεξαμενή συμπληρώνει τις υπάρχουσες υποδομές με στόχο την προσέλκυση περισσότερων πλοίων στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και θα συνδράμει στην τόνωση της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Συνοπτική περιγραφή των υφιστάμενων δεξαμενών με πλήρη εξοπλισμό γερανών:
• Πλωτή δεξαμενή Περάματος «Πειραιάς I» για πλοία με μεταφορική ικανότητα έως 40.000 τόνων, 202μ μήκος, 31μ εσωτερικό πλάτος και ανυψωτική ικανότητα 15.000 τόνων.
• Πλωτή δεξαμενή Περάματος «Πειραιάς IΙ» για πλοία με μεταφορική ικανότητα έως 7.000 τόνων, 113μ μήκος, 18,5μ εσωτερικό πλάτος και ανυψωτική ικανότητα 4.000 τόνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.