Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair: Nέα συνεργασία με την Air Europa για Αργεντινή, Βραζιλία, Κούβα, Μεξικό...

Ryanair: Nέα συνεργασία με την Air Europa για Αργεντινή, Βραζιλία, Κούβα, Μεξικό και ΗΠΑ

Η Ryanair, ανακοίνωσε τη Τρίτη 24 Μαΐου, νέα συνεργασία με την Air Europa, δίνοντας πλέον την δυνατότητα στους 130 εκατομμύρια πελάτες της να πραγματοποιούν κρατήσεις για πτήσεις μεγάλης διάρκειας μέσω του Ryanair.com. Από σήμερα, οι πελάτες της Ryanair θα μπορούν να αναζητούν και να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις της Air Europa, με 20 διαθέσιμα δρομολόγια προς Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, συμπεριλαμβάνοντας την Αργεντινή, την Βραζιλία, την Κούβα, το Μεξικό και τις ΗΠΑ.

Η νέα αυτή συνεργασία με την Air Europa, αποτελεί την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών, ενόψει του 4ου έτους του προγράμματος βελτίωσης της ταξιδιωτικής εμπειρίας “Always Getting Better”, σε συνέχεια έναρξης συνδεόμενων πτήσεων στο δίκτυο της Ryanair από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης την περασμένη εβδομάδα.

Η δεύτερη φάση της συνεργασίας με την Air Europa θα ακολουθήσει αργότερα μέσα στο έτος, επιτρέποντας στους πελάτες της Ryanair να συνδέονται σε πτήσεις της Air Europa από την Μαδρίτη. Παράλληλα, η Ryanair, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της με άλλες εταιρίας που πραγματοποιούν πτήσεις μεγάλες διάρκειας για επιπλέον πιθανές συνεργασίες.

Ο Michael O’Leary, CEO της Ryanair δήλωσε στην Μαδρίτη:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτήν την νέα συναρπαστική συνεργασία με την Air Europa, δίνοντας στους πελάτες μας την δυνατότητα να αναζητούν πτήσεις και να πραγματοποιούν κρατήσεις σε 20 δρομολόγια μεγάλης διάρκειας από την Μαδρίτη, προς Αργεντινή, Βραζιλία, Κούβα, Μεξικό και τις ΗΠΑ στο Ryanair.com. Η Ryanair, προσφέρει ήδη 50 δρομολόγια μικρής διαρκείας από την Μαδρίτη, ενώ πλέον οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις προς τους προορισμούς της Air Europa, συμπεριλαμβάνοντας την Αβάνα, το Μπουένος Άιρες και την Νέα Υόρκη.

Η νέα μας αυτή συνεργασία σηματοδοτεί την τελευταία καινοτομία του προγράμματος AGB, καθώς η Ryanair γίνεται το ‘Amazon του ταξιδιού.’

Παράλληλα, συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις μας με άλλες αεροπορικές εταιρίες για συνδεόμενες πτήσεις, μέσω των οποίων θα προσφέρουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο δίκτυο στους 130 εκατομμύρια πελάτες το 2018.”

Ο CEO του Globalia Group δήλωσε:

“Η συνεργασία μας με την Ryanair μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει την δυνατότητα να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Μέσω αυτής της συνέργειας, η Air Europa διπλασιάζει την συνδεσιμότητά της προς την Ευρώπη, προσθέτοντας 53 Ευρωπαϊκής χώρες.
 
Παράλληλα, η συνεργασία μας με την Ryanair, μας αναδεικνύει ως την καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή για πτήσεις μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής. Τέλος, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως το 2020, ο στόλος της 2020 θα αποτελείται από τα πιο μοντέρνα και λειτουργικά αεροσκάφη της αγοράς, συνδέοντας δύο ηπείρους. ”
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.