Αρχική Αεροπορικά Νέα Όμιλος Lufthansa: Ομαδικά ταξίδια μόνο με ένα κλικ

Όμιλος Lufthansa: Ομαδικά ταξίδια μόνο με ένα κλικ

Όμιλος Lufthansa: Ομαδικά ταξίδια μόνο με ένα κλικ

Ο Όμιλος Lufthansa δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα για ομαδικές κρατήσεις, το «BookaGroup» που αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα κρατήσεων για πτήσεις των εταιρειών Austrian, Lufthansa και SWISS.

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, Austrian, Lufthansa και SWISS λανσάρουν σήμερα μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για ομαδικές κρατήσεις η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά σε ταξιδιωτικούς πράκτορες. Με ένα μόνο διαδικτυακό εργαλείο οι επαγγελματίες του τουρισμού θα μπορούν να αναζητούν πτήσεις για ομαδικά ταξίδια (από δέκα άτομα και πάνω) στο δίκτυο των τριών αεροπορικών εταιρειών – με οποιοδήποτε συνδυασμό – και στη συνέχεια να προχωρούν σε κρατήσεις, με άμεση επιβεβαίωση αυτών. Οι κρατήσεις μπορούν να αφορούν ομάδες ιδιωτών, επαγγελματιών ή τουριστών.

Κατόπιν του αιτήματος αναζήτησης πτήσεων, η πλατφόρμα «Book-a-Group» -που είναι διαθέσιμη σε 14 γλώσσες- θα προβάλλει σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες πτήσεις και την προσφερόμενη τιμή για την ομαδική κράτηση. Οι εμπορικοί όροι για τα ομαδικά ταξίδια έχουν βελτιωθεί περαιτέρω και περιγράφονται πλέον σε μια ενιαία σύμβαση, που ισχύει για όλες τις αεροπορικές εταιρείες (Hub Airlines) του Ομίλου Lufthansa και για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας «Book-a-Group». Μία σημαντική βελτίωση, για παράδειγμα, αποτελεί η εισαγωγή της δυνατότητας κρατήσεων σε πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μελλοντικά θα παρέχεται η δυνατότητα ακύρωσης της κράτησης χωρίς χρέωση, αν αυτή πραγματοποιηθεί σε διάστημα 60 ημερών πριν από την πτήση και 72 ώρες μετά την κράτηση.

«Με τη νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα «Book-a-Group» πραγματοποιήσαμε ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση της εναρμόνισης των προϊόντων και υπηρεσιών μας στο σύνολο των εταιρειών του δικτύου μας» εξήγησε ο Dr. Stefan Kreuzpaintner, Αντιπρόεδρος πωλήσεων EMEA των εταιρειών του Ομίλου Lufthansa. «Οι Hub Airlines του Ομίλου Lufthansa, Austrian Airlines, Lufthansa και Swiss εκπροσωπούνται από μία ενιαία ομάδα πωλήσεων, η οποία μπορεί πλέον να προσφέρει κρατήσεις με τη χρήση ενός εύχρηστου εργαλείου, μέσω μίας μόνο πηγής».

Μελλοντικά θα παρέχεται η δυνατότητα συνδυασμένων ομαδικών κρατήσεων και με τις υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου Lufthansa (Brussels Airlines και Eurowings), καθώς επίσης και με άλλες συνεργαζόμενες με τον Όμιλο εταιρείες. Έτσι θα μπορούν πλέον οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να προσφέρουν στους πελάτες τους ακόμη μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών και βελτιωμένη διαθεσιμότητα. Ένα πρόσθετο όφελος για τους επαγγελματίες του τουρισμού είναι ότι θα μπορούν ακόμα και μετά την κράτηση να έχουν πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζονται, ώστε να μπορούν ανεξάρτητα να διαχειρίζονται τις ομαδικές κρατήσεις που έχουν πραγματοποιήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.