Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με τον πρόεδρο του ΙΣΑ και...

Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με τον πρόεδρο του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλη με αντικείμενο τον Ιατρικό Τουρισμό

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, για την διερεύνηση των πεδίων συνεργασίας στην δυναμική ανάπτυξη και προβολή του τουρισμού υγείας και ευεξίας.

Ο κ. Πατούλης παρουσίασε στην Υπουργό την πρότασή του για τη συνεργασία με διεθνείς φορείς, μεταξύ αυτών το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών, για την δικτύωση και ένταξη των υφιστάμενων και νέων clusters με   στόχο τη διεθνή προώθηση και προβολή της Ελλάδας στον τουρισμό.    

Η Υπουργός Τουρισμού εξέφρασε την θερμή της υποστήριξη στις πρωτοβουλίες αυτές σε αυτήν την  δυναμικά αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού υγείας και ευεξίας.

Συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες συνεργασίας με την Ομογένεια για  την  περαιτέρω προσέλκυση επισκεπτών τουρισμού υγείας στη χώρα μας.

Η Υπουργός επισήμανε  την υποστήριξή του Υπουργείου με αιγίδα στο διεθνές ειδικό θεματικό Συνέδριο που διοργανώνει η ΚΕΔΕ με  θέμα: «Toυρισμός Υγείας: Μοχλός Ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας & Ανάδειξης της Ελλάδος σε κορυφαίο προορισμό, 12 μήνες το χρόνο», στην Ιθάκη,  στις 26 και 27 Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.