Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με την υποψήφια της Αιγύπτου για...

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με την υποψήφια της Αιγύπτου για τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της UNESCO, Moushira Khattab

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με την υποψήφια της Αιγύπτου για τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της UNESCO, Moushira Khattab
Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με την υποψήφια της Αιγύπτου για τη θέση της Γεν. Διευθύντριας UNESCO, Πρέσβη κα Moushira Khattab, τον Πρέσβη της Αιγύπτου στην Ελλάδα, κ. Mohamed Farid Monib και τη σύμβουλος, κα Dahlia Abdel Fattah.

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με την υποψήφια της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου για τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της UNESCO, πρώην Υπουργό και Πρέσβη, κα Moushira Khattab, η οποία πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Ελλάδα.

Στη εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν ο Πρέσβης της Αιγύπτου στην Ελλάδα, κ. Mohamed Farid Monib, και η σύμβουλος, κα Dahlia Abdel Fattah.

H κα Khattab εξέφρασε στην Υπουργό τις ευχαριστίες της Αιγύπτου προς την Ελλάδα για την εξαρχής υποστήριξη της αιγυπτιακής υποψηφιότητας στις προγραμματισμένες για το φθινόπωρο του 2017 εκλογές για τη θέση της Γενικής Διεύθυνσης της UNESCO.

Η κα Κουντουρά από πλευράς της αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας- Αιγύπτου και την φιλία των λαών τους, καθώς και  στις σημαντικές προσπάθειες που έχουν γίνει τα δύο τελευταία χρόνια για την ενίσχυση των διμερών τουριστικών σχέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.