Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι πιο γελοίες (αλλά πραγματικές) καταγγελίες τουριστών

Οι πιο γελοίες (αλλά πραγματικές) καταγγελίες τουριστών

Οι πιο γελοίες (αλλά πραγματικές) καταγγελίες τουριστών

Εδώ είναι μερικές από τις πιο γελοίες (αλλά γνήσιες) καταγγελίες που έγιναν από παραθεριστές στο πρακτορείο ταξιδίων τους.

1Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε την περιήγηση, καθώς ο ξεναγός  μας ήταν πολύ άσχημος. Δεν μπορείτε να αναμένετε να θαυμάσετε μια όμορφη θέα όταν κοιτάζετε ένα πρόσωπο σαν το δικό του.

2Η παραλία είχε πάρα πολλά παχύσαρκα άτομα. Ήταν αηδιαστικό.

3Τα ζώα στο ζωολογικό κήπο φαινόταν πολύ λυπημένα και έκανε τα παιδιά μας να κλαίνε. Δεν μπορούν να τα εκπαιδεύσουν να χαμογελούν;

4Οι πινακίδες δεν ήταν στα αγγλικά. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει.

5Δεν υπήρχε πινακίδα που να σας λέει ότι δεν πρέπει να πάρετε το αερόστατο εάν φοβάστε τα ύψη.

6Οι τοπικές γυναίκες ήταν πολύ όμορφοι. Με έκανε να νιώθω άσχημα για τον εαυτό μου.

7Ένας άνθρωπος έστειλε καταγγελία στο Disney World υποστηρίζοντας ότι ήταν πολύ τουριστικό. 

8Είπατε ότι η πόλη ήταν δίπλα σε ένα ηφαίστειο, αλλά πήγαμε και δεν υπήρχε λάβα. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ήταν απλά ένα βουνό.

9Ένας άντρας που έκανε μια καλοκαιρινή κρουαζιέρα στην Αλάσκα παραπονέθηκε ότι ο καιρός δεν ήταν τόσο ζεστός όσο περίμενε.

10Μια γυναίκα σε ένα κρουαζιερόπλοιο ζήτησε πλήρη επιστροφή χρημάτων επειδή δεν είδε διασημότητες στο πλοίο και είπε ότι η εταιρεία ήταν ένοχη “ψευδούς διαφήμισης” λόγω της έλλειψης αστέρων.

11Μια κυρία σε μια κρουαζιέρα είπε ότι ο ήχος της θάλασσας ήταν πολύ δυνατή και πρότεινε οι καμπίνες να είναι καλύτερα ηχομονωμένες από τους ήχους της θάλασσας.

12Μια γυναίκα απειλούσε να καλέσει την αστυνομία αφού ισχυρίστηκε ότι είχε κλειδωθεί από το προσωπικό στο δωμάτιό της. Στην πραγματικότητα, ερμήνευσε το “μην ενοχλείτε” στο πίσω μέρος της πόρτας ως προειδοποίηση για να παραμείνει στο δωμάτιο.

13Ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ κλείσαμε ένα δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, αλλά μας δώσατε ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Τώρα σας κρατάμε υπεύθυνες για το γεγονός ότι βρίσκομαι έγκυος. Αυτό δεν θα συνέβαινε αν μας είχατε βάλει στο δωμάτιο που κλείσαμε.

14Τόπλες ηλιοθεραπεία στην παραλία θα πρέπει να απαγορευτεί. Οι διακοπές ήταν καταστροφικές καθώς ο σύζυγός μου κοίταζε άλλες γυναίκες όλη μέρα.

15Κανείς δεν μας είπε ότι θα υπήρχαν ψάρια στη θάλασσα. Τα παιδιά είχαν τρομάξει.

16Η παραλία ήταν πολύ αμμώδης.

17Χρειάστηκαν εννέα ώρες για να πετάξουμε από την Τζαμάικα στην Αγγλία – ενώ χρειάστηκαν μόνο τρεις ώρες για τους Αμερικάνους να φτάσουν στο σπίτι τους.

18Βρήκαμε ότι η άμμος δεν ήταν σαν την άμμο στο φυλλάδιο. Το φυλλάδιο σας δείχνει την άμμο ως κίτρινη αλλά ήταν λευκή.

19Υπάρχουν πολλοί Ισπανοί. Ο ρεσεψιονίστ μιλά ισπανικά. Το φαγητό είναι ισπανικό. Πάρα πολλοί ξένοι.

20Συγκρίναμε το μέγεθος του ενός υπνοδωματίου διαμερίσματος με το διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, των φίλων μας και το δικό μας ήταν σημαντικά μικρότερο.

21Κλείσαμε μια εκδρομή σε ένα θαλάσσιο πάρκο, αλλά κανείς δεν μας είπε ότι έπρεπε να φέρουμε το μαγιό μας και πετσέτες.

22Αγοράσαμε γυαλιά ηλίου “Ray-Ban” για πέντε ευρώ από έναν πλανόδιο, μόνο να διαπιστώσουμε ότι ήταν ψεύτικα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.