Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μια ξεχωριστή συνάντηση με τους συνεργάτες του πραγματοποίησε το MAKEDONIA PALACE

Μια ξεχωριστή συνάντηση με τους συνεργάτες του πραγματοποίησε το MAKEDONIA PALACE

Ένα ξεχωριστό cocktail party διοργάνωσε το MAKEDONIA PALACE τον περασμένο μήνα στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του Urban Garden στην Αθήνα. Εκλεκτοί καλεσμένοι ήταν οι εταιρικοί πελάτες της Αθήνας, οι οποίοι βάζουν πάντα πρώτο στις προτιμήσεις τους το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Τα στελέχη του MAKEDONIA PALACE που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν τη δυνατότητα εκτός από το να παρουσιάσουν το ξενοδοχείο, μετά την ανακαίνιση του, να ευχαριστήσουν τις εταιρείες για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το ξενοδοχείο καθώς και το τμήμα πωλήσεών του.
Παράλληλα το πάρτι ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τα στελέχη του ξενοδοχείου να καλωσορίσουν τους πελάτες στο αναβαθμισμένο MAKEDONIA PALACE, το οποίο μετά από τα τόσα χρόνια λειτουργίας του συνεχίζει να παραμένει σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου ήταν άλλωστε και το κύριο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παραβρισκόμενους, μια επένδυση η οποία παράλληλα με τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες και τη χρόνια εμπειρία του προσωπικού συντελούν για την ανάδειξη του ξενοδοχείου ως το καλύτερο City Conference Hotel στη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.