Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5th Maritime Trends Conference

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5th Maritime Trends Conference

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5th  Maritime Trends Conference, το οποίο διοργανώθηκε στις 06 Μαΐου 2017, από τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οργανισμό Marine Tours σε συνεργασία με την Etihad Airways και υπό την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του Deree – The American College of Greece και Alba Graduate Business School.

Το Συνέδριο, με τίτλο “Trends in Crew Management”, είχε ως στόχο του την επιμόρφωση των στελεχών του κλάδου, σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις, αλλά και τις προοπτικές της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Το θεσμό τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 250 στελέχη από 110 ναυτιλιακές εταιρείες, καθώς και πλήθος διακεκριμένων εκπροσώπων της ευρύτερης ναυτιλιακής κοινότητας.

Οι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών οδήγησαν σε σημαντικά συμπεράσματα αλλά και σε γόνιμους προβληματισμούς για το παρόν και το μέλλον της ναυτιλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.