Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Πειραιώς 260 υποδέχτηκε τους φίλους του Φεστιβάλ με ένα μεγάλο πάρτι...

Η Πειραιώς 260 υποδέχτηκε τους φίλους του Φεστιβάλ με ένα μεγάλο πάρτι έναρξης

Το Σάββατο 27 Μαΐου, η Πειραιώς 260 υποδέχτηκε τους φίλους του Φεστιβάλ με ένα μεγάλο πάρτι έναρξης, σε έναν χώρο που άνοιξε πρώτη φορά. Ο πρώτος όροφος του κτιρίου Α φιλοξένησε τους dj του Best 92,6, που από τις 23:00 μέχρι τα ξημερώματα διασκέδαζαν μαζί με το κοινό στον εντυπωσιακό βιομηχανικό χώρο. Θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι και φίλοι του Φεστιβάλ γιόρτασαν τη λήξη της προφεστιβαλικής περιόδου και την έναρξη της κύριας περιόδου του Φεστιβάλ, που ξεκινάει στις 31 Μαΐου στο Ηρώδειο και την 1η Ιουνίου στην Πειραιώς.

Την ίδια μέρα, στις 20:30 έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Μια άλλη ζωή: Ανθρώπινες ροές / Άγνωστες Οδύσσειες, παρουσία των επιμελητών της έκθεσης Ηρακλή Παπαϊωάννου και Πηνελόπης Πετσίνη, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, των φωτογράφων και πλήθος κόσμου. Η έκθεση κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού, που ειδικά για την ημέρα μπορούσε να παρακολουθήσει την έκθεση με ελεύθερη είσοδο. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 19 Ιουλίου, στον χώρο Α της Πειραιώς 260 και έχει εισιτήριο 2€.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.