Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ:«Η Ευρώπη αναλογίζεται το παρελθόν της και ατενίζει με αισιοδοξία το...

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ:«Η Ευρώπη αναλογίζεται το παρελθόν της και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον»

Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και το Υπουργείο Εξωτερικών διοργάνωσε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής από 1 έως 20 Απριλίου 2017, κατά τη διάρκεια του οποίου συγκεντρώθηκαν πάνω από 600 έργα.
 
Τα διακριθέντα  έργα θα αποτελέσουν ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τις 25 Μαΐου 2017 έως 22 Ιουνίου. Μετά το πέρας των εγκαινίων η έκθεση θα παραμείνει προσβάσιμη για το  κοινό κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στις  18.00 στο Γραφείο του ΕΚ στην Αθήνα (είσοδος Ξενοφώντος 2 – Σύνταγμα – απαραίτητη η ένδειξη αστυνομικής ταυτότητας).
 
Θα παρευρεθούν οι μικροί καλλιτέχνες με τις οικογένειες τους από την Αθήνα, την Ναύπακτο, την Πάτρα, την Κρήτη, τα Τρίκαλα, τη Ροδόπη και την Εύβοια.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.