Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Comic Con 3 ( Thessaloniki Comic Convention) υπήρξε αναμφίβολα μια...

Το Comic Con 3 ( Thessaloniki Comic Convention) υπήρξε αναμφίβολα μια επιτυχημένη διοργάνωση

Το Comic Con 3 ( Thessaloniki Comic Convention) υπήρξε αναμφίβολα μια επιτυχημένη διοργάνωση

Το  Comic Con 3 ( Thessaloniki Comic Convention) υπήρξε αναμφίβολα μια επιτυχημένη διοργάνωση και οι διάσημοι σκιτσογράφοι που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη δήλωσαν γοητευμένοι με την φιλοξενία που τους επιφύλαξε το κοινό της.

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Achdé, κατά κόσμον Hervé Darmenton, ο άνθρωπος που μετά τον θάνατο του Morris κρατάει στην ενεργό δράση τον «φτωχό και μόνο καουμπόι», έβαλε στην καρδιά του  απ’ ότι φαίνεται την πόλη και υπέγραψε χιλιάδες περιοδικά Λούκι Λουκ για τους θαυμαστές  με το πενάκι του.

Ο ίδιος ,  ο Achdé, ως φτωχός και μόνος καουμπόι,  που τριγύρισε στην πόλη, πήγε σε παραλιακά στέκια, δοκίμασε τη Μακεδονική κουζίνα, και συνέχισε με συνοδό  την «Ντόλυ», έτρεξε στα κάστρα, στην καμάρα, στο Λευκό Πύργο και στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Φρόντισε με το σκίτσο του, να γράψει τη δική του ιστορία και να υπογράψει με τον ξεχωριστό του τρόπο τη σχέση Θεσσαλονίκης- Λούκι Λουκ και Achdé.
 
Όπως είπε ο ίδιος στην κα Πατουλίδου Βούλα, Ολυμπιονίκη-Αντιπεριφερειάρχη   και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με την οποία συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε, η παρουσία του στην πόλη μας ήταν η πρώτη. Την ευχαριστήθηκε και την απόλαυσε τόσο που αυτοχρίστηκε «πρεσβευτής της Θεσσαλονίκης» καθώς σκοπεύει να τη συστήσει σε όλους τους συναδέλφους του στο εξωτερικό.
 
Όσο για το ενδεχόμενο να φτιάξει μια ιστορία για την πόλη; Παρέπεμψε τους ερωτώντες στο σκίτσο του με τον Μέγα Αλέξανδρο και κράτησε χαμηλά το…γείσο του καπέλου που φορά ο Λούκι Λουκ, για να μην δούμε ίσως, το αινιγματικό χαμόγελό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.