Αρχική Αεροπορικά Νέα Η STAR ALLIANCE Ανακοινώνει Διαγωνισμό Με Έπαθλο Μίλια

Η STAR ALLIANCE Ανακοινώνει Διαγωνισμό Με Έπαθλο Μίλια

Η STAR ALLIANCE Ανακοινώνει Διαγωνισμό Με Έπαθλο Μίλια

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 20Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ

Μοιραστείτε την αγαπημένη σας πολιτιστική εμπειρία για μία ευκαιρία να γίνετε “εκατομμυριούχος” αεροπορικών μιλίων*

Με αφορμή τα 20 χρόνια που συνδέει ανθρώπους και πολιτισμούς, η Star Alliance και οι 28 εταιρείες-μέλη της ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη ενός παγκόσμιου διαγωνισμού όπου οι πελάτες θα μπορούν να μοιραστούν τις αγαπημένες τους πολιτιστικές εμπειρίες με άλλους ταξιδιώτες, για την ευκαιρία να κερδίσουν ένα εκατομμύριο μίλια συχνών πτήσεων (frequent flyer miles)* από το Star Alliance Πρόγραμμα Τακτικών Επιβατών (FFP = Frequent Flyers Program) της επιλογής τους. Και τα 21 προγράμματα FFP της Star Alliance συμμετέχουν στο διαγωνισμό, ο οποίος ξεκινά στις 14 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου του 2017.

«Κάθε χρόνο, εδώ και 20 χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν έρθει σε επαφή μέσα από τα διεθνή ταξίδια που έχουν καταστεί εφικτά χάρη στο εύρος του δικτύου Star Alliance. Αυτό δεν έχει ωφελήσει μόνο τους ταξιδιώτες, αλλά και τους ανθρώπους που έχουν γνωρίσει και συναντήσει στα ταξίδια τους», δήλωσε ο κ. Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance. «Στο πλαίσιο της 20ης επετείου μας, γιορτάζουμε τη δύναμη των ανθρώπινων και πολιτιστικών συνδέσεων. Προκειμένου να συνεχίσουμε να “χτίζουμε” αυτές τις γέφυρες, μαζί με τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της συμμαχίας μας, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας ένα πραγματικά μοναδικό έπαθλο», πρόσθεσε ο κ. Goh.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στον online διαγωνισμό ακολουθώντας τέσσερα απλά βήματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.staralliance.com/mileagemillionaire. Αρχικά, επιλέξτε τον πάροχο του προγράμματος τακτικών επιβατών (FFP) από το Δίκτυο Star Alliance στον οποίο επιθυμείτε να κερδίσετε το ένα εκατομμύριο μίλια και εισάγετε τον αριθμό της κάρτας μιλίων σας. Οι συμμετέχοντες που δεν είναι μέλη κάποιου προγράμματος FFP μπορούν να εγγραφούν και να λάβουν ηλεκτρονικά τον αριθμό μέλους FFP προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν. Στη συνέχεια, ανεβάστε μία εικόνα προφίλ, ή selfie, μαζί με την αγαπημένη σας πολιτιστική εμπειρία. Η ενσωματωμένη φωτογραφική εφαρμογή θα συγχωνεύσει τις δύο εικόνες και θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μοναδικές σιλουέτες, η μία εκ των οποίων θα χρησιμοποιηθεί για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Στο τρίτο βήμα, θα σας ζητηθεί να περιγράψετε εν συντομία την πολιτιστική σας εμπειρία, αναλύοντας λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά που την έκαναν τόσο μοναδική καθώς και το πώς σχετίζεται με την ευρύτερη θεματολογία της επετειακής εκστρατείας της Star Alliance που αφορά τη σύνδεση ανθρώπων και πολιτισμών. Τέλος, θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για την περίπτωση που η συμμετοχή σας κερδίσει. Ο διαγωνισμός είναι διαθέσιμος και στις εννέα γλώσσες του ιστότοπου της Star Alliance, που περιλαμβάνουν κινέζικα (Απλοποιημένα)/κινέζικα (Παραδοσιακά), αγγλικά, γαλλικά, κορεάτικα, ιαπωνικά, πορτογαλικά και ισπανικά. Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα, από τον εταίρο της 20ης επετείου της Star Alliance, National Geographic, και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017.

Χάρτης Πολιτιστικών Εμπειριών

Όλες οι συμμετοχές περνούν από μία σύντομη διαδικασία έγκρισης, κατά την οποία ελέγχονται με βάση την φωτογραφική ποιότητα και άλλα γενικά κριτήρια. Μόλις εγκριθούν, θα αναρτηθούν στο νέο Χάρτη Πολιτιστικών Εμπειριών της Star Alliance, που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του διαγωνισμού www.staralliance.com/mileagemillionaire, παρέχοντας στους πελάτες από ολόκληρο τον πλανήτη έναν διαδραστικό χάρτη με χρήσιμες συμβουλές και εμπειρίες από άλλους έμπειρους ταξιδιώτες της Star Alliance.

Πώς να ξοδέψετε ένα εκατομμύριο μίλια

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε ένα εκατομμύριο μίλια; Απολαύστε ονειρεμένες διακοπές με τους φίλους ή την οικογένειά σας στα Ελληνικά νησιά! Εξαργυρώστε online τα εισιτήρια σας με την Aegean, επιλέξτε ανάμεσα σε 111 διεθνή αεροδρόμια και επισκεφθείτε ένα ή και περισσότερα από τα 21 νησιά μας. Κατά τη διάρκεια των πτήσεών σας, μπορείτε να απολαύσετε πολλαπλά προνόμια που σας προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία ταξιδιού. Αν θέλετε ήλιο και θάλασσα, τότε κανονίστε τη διαμονή σας σε ένα από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μας και εξασφαλίστε μία ευχάριστη διαμονή, σε μία χώρα που λούζεται από τον ήλιο και βρέχεται από τη θάλασσα όλο το χρόνο! Απολαύστε το κάθε νησί σαν ντόπιοι και διευκολύνετε τις μετακινήσεις σας, νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο δωρεάν μέσω της Hertz. Πριν από την πτήση επιστροφής σας, απολαύστε τα ψώνια σας τα ελληνικά καταστήματα Duty Free και διατηρήστε ζωντανές τις αναμνήσεις σας!

Χρειάζεστε περισσότερη έμπνευση;
Ακόμα δεν είστε σίγουροι που να πάτε και τι να δείτε; Προκειμένου να συνδεθούν περαιτέρω οι άνθρωποι και οι πολιτισμοί στο μέλλον, κάθε μία από τις 28 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance έχει επιλέξει και από ένα τοπικό κομμάτι πολιτιστικής έμπνευσης. Οι ιδρυτικές εταιρείες Air Canada, Lufthansa, Scandinavian Airlines, THAI και United, έκαναν ένα βήμα παραπέρα, προσκαλώντας τον Travel Nomad του National Geographic, Robert Reid, να εξετάσει προσωπικά τις συστάσεις τους και να καταγράψει τις εμπειρίες του. Στην περίπτωση της Air Canada, για παράδειγμα, ο Reid γνώρισε τον τρόπο ζωής των Ινουίτ και διδάχθηκε πώς να επιβιώνει σε αρκτικές θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Η

Lufthansa επέλεξε να στείλει τον Reid αεροπορικώς στο υψηλότερο χωριό της Ευρώπης, που βρίσκεται στα βουνά του Καυκάσου στη Γεωργία, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την πιο επικίνδυνη ιπποδρομία μεγάλου υψομέτρου στο Ushguli. Η SAS επέλεξε να δείξει στον Reid την πόλη της Στοκχόλμης μέσα από μία μοναδική προοπτική, στέλνοντάς τον σε μία διαδρομή στις ταράτσες της πρωτεύουσας της Σουηδίας, για μία μοναδική αρχιτεκτονική εμπειρία και μία εκπληκτική θέα 360 μοιρών. Η THAI ζήτησε από τον Reid να αφήσει πίσω του την άνεση του γυμναστηρίου του ξενοδοχείου και να επιλέξει κάτι πιο απαιτητικό σωματικά –ένα προσωπικό μάθημα Muay Thai σε εξειδικευμένο γυμναστήριο στη Μπανγκόκ. Τέλος, η United έστειλε τον Reid στο Νέο Μεξικό για το ετήσιο φεστιβάλ «Gathering of Nations», όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά πώς οι γηγενείς Αμερικάνοι προβάλλουν τον πολιτισμό τους, μέσα από διάφορους διαγωνισμούς. Για να παρακολουθήσετε βίντεο από τις πέντε προκλήσεις, επισκεφθείτε την διεύθυνση www.staralliance.com/culturalexperiences. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.staralliance.com/mileagemillionaire μπορείτε να βρείτε επιπλέον 23 μοναδικές εμπειρίες που επιλέχθηκαν από τις εταιρείες-μέλη της συμμαχίας, από τη ζωγραφική πλακιδίων στην Πορτογαλία και τη σπιτική μαγειρική στη Σεντζέν της Κίνας, μέχρι τη συνάντηση με τους ντόπιους στη Μπογκοτά, οι οποίοι μετατρέπουν τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης σε ποδηλατοδρόμους τις Κυριακές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.