Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πάσχα στο Hilton της Αθήνας

Πάσχα στο Hilton της Αθήνας

Αν φέτος το Πάσχα μείνετε στην Αθήνα, ο πρωτότυπος συνδυασμός των ελληνικών παραδοσιακών γεύσεων στα εστιατόρια του Hilton Αθηνών θα δώσουν έναν ξεχωριστό τόνο στις εορταστικές αυτές μέρες.
Τη Μ. Παρασκευή, το Βυζαντινό σας περιμένει με ένα à la carte menu που περιλαμβάνει νηστίσιμα εδέσματα και θαλασσινά. Το Μ. Σάββατο, το αναστάσιμο δείπνο θα έχει την απαραίτητη λαμπρότητα με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ. Την Κυριακή του Πάσχα, γιορτάστε με ψητό αρνί, κόκκινα αβγά, παραδοσιακό μπουφέ, μεγάλη ποικιλία γλυκών και ζωντανή μουσική. Σε μια χαριτωμένη, παιδική γωνιά εντός του εστιατορίου, τα παιδιά θα ζωγραφίσουν, θα παίξουν και θα διασκεδάσουν με επίβλεψη και δημιουργική απασχόληση από ανιματέρ, όσο οι γονείς θ’ απολαμβάνουν το γεύμα τους. Θα υπάρχει μάλιστα και ειδικά διαμορφωμένος, χαμηλός μπουφές για να μπορούν τα παιδιά να σερβίρονται μόνα τους κι έτσι να συμμετέχουν κι εκείνα στη διασκεδαστική εμπειρία του μπουφέ. Ο καλύτερος επίλογος για το εορταστικό τετραήμερο δεν είναι άλλος από το οικογενειακό παραδοσιακό γεύμα στο Βυζαντινό τη Δευτέρα του Πάσχα.  Κατά τη διάρκεια των εορταστικών γευμάτων προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ. Τα παιδιά έως 5 χρονών απολαμβάνουν το φαγητό δωρεάν ενώ από 6 έως 12 ετών έχουν 50% έκπτωση.
Tο Galaxy Bar, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θ’ ανοίξει τις πόρτες του από τις 3:00 το μεσημέρι για να απολαύσετε τον καφέ ή το απεριτίφ σας στην εντυπωσιακή βεράντα του με θέα την ανοιξιάτικη Αθήνα.
Οι πασχαλινές τιμές διαμονής ξεκινούν από μόλις €159 το δίκλινο με πρωινό, ενώ υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για οικογένειες που χρειάζονται περισσότερα δωμάτια. Για να ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές της Πασχαλινής περιόδου επικοινωνήστε με το 210-7281100. Για κρατήσεις στο Βυζαντινό, τηλεφωνήστε στο 210-7281400. Για κρατήσεις στο Galaxy τηλεφωνήστε στο 210-7281402.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.