Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κυκλοφόρησε ο νέος οδηγός Travelling Exclusive Spring – Summer 2017

Κυκλοφόρησε ο νέος οδηγός Travelling Exclusive Spring – Summer 2017

Travelling Exclusive Spring - Summer 2017

Ανανεωμένη και με περισσότερα περιεχόμενα κυκλοφόρησε η 2η έκδοση του Travelling Exclusive, στις εκθέσεις ITB και ΜΙΤΤ 2017.

 

Από την πρώτη του έκδοση ο τουριστικός οδηγός Travelling Exclusive, είχε τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, επίσης απέσπασε πολύ καλές κριτικές από την ελληνική αγορά.

Εντύπωση προκαλεί εξ άλλου το τεράστιο ενδιαφέρον που δείχνουν οι αναγώστες της για για τις αναφορές που κάνει σχετικά με τους κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας, τόπους με πλούσια παράδοση, τα ελληνικά οινικά προϊόντα της, καθώς και οι προτάσεις της για ιδιαίτερους προορισμούς και όμορφα ταξείδια.

Ο τουριστικός οδηγός Travelling Exclusive spring-summer 2017, πρόκειται να μοιραστεί σε περισσότερες από 60 εκδηλώσεις σε Αγγλία, Άμστερνταμ, Βιέννη, Τορόντο, κλπ, καθώς και να σταλεί σε περισσότερους από 90.000 στοχευμένους παραλήπτες (Tour operators) με mail.

Στόχος του τουριστικού οδηγού Travelling Exclusive, είναι η στήριξη της εκστρατείας marketing συνδιαστικά, με διαδικτυακό σε συνεργασία με το γνωστό τουριστικό site www.travelling.gr, αλλά και παραδοσιακό τρόπο, ώστε να ενημερωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών, όλων των ομάδων, και να μετατραπεί “ο ψίθυρος σε θόρυβο”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.