Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η 1η Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.) στην Αθήνα

Η 1η Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.) στην Αθήνα

Με είσοδο ελεύθερη για τον κοινό, οι επισκέπτες μπορούν να κλείσουν τις διακοπές και τα ταξίδια τους σε δελεαστικές τιμές προσφοράς, στην Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.) που θα πραγματοποιηθεί 19 με 22 Οκτωβρίου 2017, στο MEC Παιανίας, ενώ οι τυχεροί θα κερδίσουν σε διαγωνισμούς δωρεάν διακοπές, εισιτήρια και διαμονή σε Ελληνικούς ή ξένους προορισμούς.
“Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά” στην Διεθνή Τουριστική Εκθεση Μ.Ι.Τ.Ε, την κορυφαία εκδήλωση για τον Τουρισμό που οργανώνεται πρώτη φορά στην καρδιά της Μεσογείου, στην Αθήνα. Ενα 4ήμερο αφιερωμένο στους επαγγελματίες του Τουρισμού αλλά και στο κοινό που λατρεύει τις αποδράσεις.
“Η Mediterranean International Tourism Exhibition θα γίνει θεσμός, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραχρήστος πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Μ.Ι.Τ.Ε. κατά την διάρκεια παρουσίαση της στο ξενοδοχείο Electra Metropolis. Για εμάς η Μ.Ι.Τ.Ε., συνέχισε, είναι μία δημιουργική πρωτοβουλία που φιλοδοξούμε να αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του Τουρισμού και στόχος μας είναι να εδραιωθεί μέσα στις πρώτες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις στον κόσμο. Ξεκινάμε με περισσότερους από 350 εκθέτες από Ελληνικούς και ξένους προορισμούς, 250 επιλεγμένοι buyers και θα υποδεχτούμε πάνω από 30.000 εμπορικούς επισκέπτες και κοινό. Ξεκινάμε δυνατά για να πάμε ψηλά την Ελλάδα στην Διεθνή Τουριστική και μεταβαλλόμενη σκακιέρα”.
“Είναι μία έκθεση διεθνοποιημένη, επεσήμανε στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος  της fedHATTA Λύσανδρος Τσιλίδης. Η Μ.Ι.Τ.Ε. απαντάει στις εξελίξεις στο μέτωπο του Τουρισμού στην ιδιαίτερη περιοχή της Μεσογείου που προέρχονται από τις συνεργασίες Ελλάδος, Ισραήλ, Κύπρου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι τις ημέρες της έκθεσης, η Αθήνα θα είναι το κομβικό σημείο του Τουρισμού στην Μεσόγειο”.
Προορισμοί, αγορές, παγκόσμιες τάσεις, καινοτομίες, σύγχρονα εργαλεία, συνέδρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες, club μελών, συναντήσεις Β2Β, Workshops, όλα προσαρμοσμένα στις νέες απαιτήσεις και ευκαιρίες για τους επαγγελματίες του κλάδου. Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους Εκθέτες, οι προκαθορισμένες σημαντικές συναντήσεις τους με κορυφαίους tour operators από παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές, η δυναμική, λειτουργική και αισθητικά άρτια παρουσία των περιπτέρων εξασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης.
Στους Εκθέτες περιλαμβάνονται Ελληνικοί και ξένοι Τουριστικοί φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, μεγάλες Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις όπως τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες ειδικών μορφών Τουρισμού, εναλλακτικού Τουρισμού, εταιρείες real estate, τροφίμων και ποτών. Αναλυτικά οι ενότητες της Εκθεσης:
Προορισμοί: Ελληνικοί και ξένοι προορισμοί, Περιφέρειες, Δήμοι.
Διαμονή: Καταλύματα όλων των κατηγοριών, ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, resort, αγροτικά.
Μεταφορές: Αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, rent a car.
Τεχνολογία: Εταιρείες κρατήσεων web booking, ολοκληρωμένα συστήματα ηλεκτρονικής διαχείρισης ξενοδοχείων, software.
Τουριστικά Γραφεία: Σ’ ένα χώρο “πάρκο” για την καλύτερη εξυπηρέτηση επαγγελματιών και κοινού. Ειδικά πακέτα προσφορών τις ημέρες της Εκθεσης.
Πολιτισμός: Αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, χώροι τέχνης και Πολιτισμού.
Ιατρικός Τουρισμός και Spa: Ειδικός χώρος για εταιρείες με ιατρικό Τουρισμό, ιαματικές πηγές και εναλλακτικές θεραπείες.
Χειμερινές δραστηριότητες: Χιονοδρομικά κέντρα και εταιρείες με δραστηριότητες χειμερινού Τουρισμού.
Θεματικές διαδρομές: Ειδικές μορφές Τουρισμού, με βιωματικές εμπειρίες για απαιτητικούς ταξιδιώτες. Θρησκευτικές διαδρομές, εναλλακτικές δραστηριότητες.
Νησιωτική Ευρωπαϊκή διαδρομή: Νησιά, ελληνικές και ξένες εταιρείες κρουαζιέρας.
Θαλάσσιος Τουρισμός: Υathing, ενοικιαζόμενα σκάφη.
Γαστρονομία και Οίνος: Διαδρομή με γεύσεις και αρώματα από τοπικά προϊόντα και κρασιά απ’ όλη την Ελλάδα.
Στην Μ.Ι.Τ.Ε. θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για συνέδρια ή ημερίδες που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια της Εκθεσης σε αίθουσα με πάνω από 500 καθίσματα, για τα προγραμματισμένα εκπαιδευτικά/ενημερωτικά σεμινάρια της Εκθεσης, για τις Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις, για on line ραδιοφωνική κάλυψη όλο το διάστημα της Εκθεσης και web tv και Press Room, με σύγχρονα μέσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων, bloggers.
Η Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.) τελεί υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού, Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Υπουργείου Αγροτικής Οικονομίας, Κεντρικής Ενωσης Δήμων  Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.), Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), Ομοσπονδίας Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος (fedHATTA), Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.), Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής, Αργοσαρωνικού (Ε.Ξ.Α.-Α.Α.), Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.), Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (Σ.Δ.Ι.Π.Ε.), Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), Eυρωπαϊκής Ενωσης Νησιωτικών Επιμελητηρίων -INSULER, Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (Ε.Π.Ε.Σ.Τ.).
Την Mediterranean International Tourism Exhibition (Μ.Ι.Τ.Ε.) διοργανώνει η Mact Media Group, μία σύγχρονη εταιρεία που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση κάθε είδους project νέας τεχνολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.