Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ METROPOLITAN ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΔΡΗ OFFICIAL HOTEL PARTNER ΣΤΟΝ 1ο NO...

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ METROPOLITAN ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΔΡΗ OFFICIAL HOTEL PARTNER ΣΤΟΝ 1ο NO FINISH LINE ATHENS

Η εταιρία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΑΝΔΡΗ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. για ακόμη μία φορά στέκεται αρωγός στις πρωτοβουλίες για κοινωνική προσφορά με τη συμμετοχή του ξενοδοχείου Metropolitan ως Official Hotel Partner στον 1ο No Finish Line Athens, που θα διεξαχθεί στο Πάρκο Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος από 26 έως 30 Απριλίου.

Το No Finish Line αποτελεί τον μεγαλύτερο Φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου και απευθύνεται σε όλους, αθλούμενους και μη. Τον εμπνεύστηκε πριν από 17 χρόνια ο Γάλλος δρομέας υπεραποστάσεων Philippe Verdier και από το 1999 που ιδρύθηκε ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός No Finish Line International, διεξάγεται ανελλιπώς στο Πριγκιπάτο του Μονακό με εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία. Το No Finish Line Athens θα έχει διάρκεια 5 ημερών και οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν, θα τρέξουν όπως μπορούν, όσο μπορούν, όποτε μπορούν και όσες φορές μπορούν κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών διεξαγωγής του αγώνα. Το κάθε χιλιόμετρο μετατρέπεται σε 0,5€ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί από την Οργανωτική Επιτροπή σε ιδρύματα που έχουν να κάνουν με παιδιά.

Το ξενοδοχείο Metropolitan βρίσκεται στην Λ. Συγγρού, μπροστά από το Ολυμπιακό Θαλάσσιο Πάρκο του Φαλήρου και απέναντι από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, 15 λεπτά απόσταση από το κέντρο της Αθήνας και 5 χλμ. από τον Πειραιά. Διαθέτει 374 δωμάτια και σουίτες, εστιατόρια και μπαρ, ανοικτή πισίνα στο Roof Top με καταπληκτική θέα του Σαρωνικού κόλπου και του πάρκου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Γυμναστήριο, Spa, 10 αίθουσες ικανές να φιλοξενήσουν μέχρι 500 άτομα, καθώς και δωρεάν μετακίνηση από/προς την Πλατεία Συντάγματος με το λεωφορείο του ξενοδοχείου.
 
Στον Όμιλο Χανδρή ανήκουν επίσης το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη, ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο πέντε αστέρων με 212 δωμάτια, καθώς και το ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS στη μυροβόλο Χίο, ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με καταπληκτική θέα, με 139 δωμάτια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.